Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A 7 millió forint fáj! A több száz millió nem? - Mi történt Szigetszentmiklóson az ellenzékkel? Teljes a kollaboráció?

2016. szeptember 20. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület elképedve olvasta el az önmagát Szigetszentmiklósi ellenzéknek nevező kollaboráns formáció 2016.09.18-án tett közleményét. Ennek keretében ugyanis arra hívja fel a figyelmet, hogy Szigetszentmiklós városa miért ad ki a népszavazásra 7 millió forintot az állam által erre biztosított kereten kivül!

Ebben önmagában véve igaza is lenne, hiszen ennek a 7 millió forintnak annyi más helyen lenne helye beleértve az oktatást, az egészségügyet, az óvodák, iskolák építését, fejlesztését, valamint az infrastruktúrális állapotokat!

De ez a közlemény mégis és tőle mély döbbenet! Hogy miért?

A korábbi évek során a Buckai Szövetség Egyesület és számtalan egyéb civil kezdte el vizsgálni a Sas utcai óvoda esetét, hogy miért bérlünk euró alapon több száz millió forintért, két óvoda áráért egy óvodát, amely 15 év letelte után sem lesz miénk! Tehát mégegyszer mondjuk: Több száz millió forintról és annak árfolyam különbözetéről van szó! Az eset kapcsán aztán megdöbbentő esemény történt! Az Önkormányzati többség természetesen hírzárlatot rendelt el, de az a csapat és annak vezetője, akinek ellenzékinek kellene lennie próbált minket és másokat is arra utasítani ráadásul alpári hangnemben, hogy a kérdést hagyjuk békén és az ügyről szálljunk le!

Miért?

Miért volt érdeke az egyik legmegdöbbentőbb Szigetszentmiklósi eseményről mindent és mindenkit leszedni? Milyen érdekeket szolgált ez és kit is szolgálnak ők valójában?

S ha így nézzük, akkor felettébb cinikus hozzáállás az, hogy több száz millió forint kiszórása nem fontos, de 7 millió forinté, amely ahhoz képest bagatel összeg, viszont igen!

Felettébb cinikus hozzáállás, hogy két óvoda árának elherdálása nem veri ki az önkormányzati többségnek kollaboráló önmagát ellenzéknek nevező formáció biztosítékát, de 7 millió forint az igen!

Ezzel nem mondjuk azt, hogy a 7 millió forint így az ablakon szabadon kidobható, mert nem és annak is annyi más helye lenne! De az arányokra és az arcátlan összefüggésekre szeretnénk felhívni a figyelmet!

Ez is bizonyítja, hogy Szigetszentmiklóson az Önkormányzatban nem igazán létezik az a szó, hogy ellenzék vagy lakossági szolgálat! Mivel sem lakosokat nem szolgálnak azok akiknek kellene, sem ellenzékiséget nem mutatnak, akiknek az lenne a szerepe.

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6111731493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása