Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

FRISS HÍR: Ömlik a szenny a Határ úton! Út nincs lezárva! Folyamatosan frissítünk!

2016. szeptember 19. - Buckai Szövetség Egyesület

Ismét esőzés volt és ismét árad a Határ úton a fekália! A terület nem csak fertőzés veszélyes, de elviselhetetlenül büdös is! A probléma immáron 6 éve áll fenn, de az Önkormányzat a kis úját sem mozdította… Sőt! A Bucka 10.000 emberének szennyvízét is ide irányította!

 

18:30: A lakók őrjöngve szemlélik az újabb kiáradást! Egy szippantós autó érkezik! A szippantós autó lenne hivatott a nagy ár ellenére a szennyvizet és a hatalmas árt elszippantani! A lakók a lehetetlen helyzeten nevetnek!

 

18:40: A lakók az iránt érdeklődnek, hogy az utat miért nem zárják le! A Fővárosi Vízművek munkatársának válasza: Nincsen bója!

 

19:02: Megérkezik egy nagy nyomású szivattyú! Ez a lakótelepre küldi a nagy mennyiségű szennyvizet és az okmányirodánál található fordítóra, ahonnan minden vissza áramlik! A lakók elképedve szemlélődnek! Mintha béna kacsák kezelnék a helyzetet.

 

19:05: A vízművek munkatársa nyilatkozik! Igaz, hogy két éve és potom áron bérlik a hálózatot és az is igaz, hogy horribilis áron lehet csatlakozni a rendszerhez, de ők nem tudták, hogy ennyire súlyos a helyzet!

 

19:18: Szóbeszéd indult el! Mégsem szennyvízhálózatba nyomják a feltörő szennyvízet, hanem a csapadékvíz elvezetőbe! Ez azonban szűretlenül megy bele a Kis-Dunába!

 

19:19: Nincs kabátja a kiküldött embereknek! Nincs láthatósági mellényük! Nincs esőkabátjuk! Illetve ami van azt maguknak vették és saját pénzükből! Jól láthatóan sosem kezeltek még a munkatársak ilyen eseteket!

19:25: Vödörrel meri a Vízművek munkatársa a szivattyúba a szennyvízet! Közben az egyik lakó a héten történt kis esőzésről mesél! Arról hogy akkor is feltört a fekália és akkor is fertőtleníteni kellett!

19:28: Telefont kaptunk! Kérdés: Mire vette fel a Bucka Csatorna Víziközmű Társulat elnöke, Dr. Vántsa Botond a fizetést, ha hagyta hogy a Buckát erre a hálózatra rákössék! Mire vette fel a többi? Mire vette fel a Kaló Éva?

 

19:31: Intenzívebbé vált az eső! Ezt nem fogjuk egyszerűen megúszni!

19:41: Megfogalmazódik egy vágy! Haraghy Csaba a Fővárosi Vízművek elnöke is kiköltözhetne ide Szigetszentmiklós, Határ út környékére, hogy átélje milyen amikor a házát a fertő áradat mossa körbe!

19:48: Megállapítást nyer, hogy Szabó József Szigetszentmiklós város valaha volt legrosszabb Polgármestere. Egy valódi szégyen!

22:46:  Több helyről jelentéseket kaptunk, hogy befejeződtek a helyre állítási munkálatok!

 

Polgármester Úrnak és a teljesen alkalmatlan bagázsának most azonnal kellene lemondani! Hogy köthettek potom áron szerződést egy olyan szervezettel, amely ennyire tehetetlen és szerencsétlen? Hogy nem tudták helyén kezelni az állapotokat 6 év alatt sem? Milyen alkalmatlan indokokat akarnak még kitalálni arra, hogy a katasztrófális állapotra még a Bucka csatornát és a Buckai népességet is rákötötték?

 

Meddig kell ezt még a városnak eltűrni és nézegetni?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr511728293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása