Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

KEVÉS ARRÓL BESZÉLNI, HOGY TELE VAN A BUCKA BUSZ! Eljött az idő cselekednünk kell!

2016. szeptember 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Sok helyen jelenik meg és sok helyen panaszkodnak a Bucka buszok zsúfoltsága, valamint az elviselhetetlen hering állapotok miatt! Kevés azonban, hogy megállapítjuk ez a helyzet szörnyű! Szerveződnünk kell! Tömeget alkotni és össze kell fognunk!

Nem régen láthatták, hogy a menetrend módosítást megkezdtük, s talán sokan nem sejtik, hogy ez a folyamat nem állt meg, hanem folyamatosan tervezünk, egyeztetünk és próbáljuk minél jobbá tenni! Ebben azonban Önök is kellenek!

Ugyanakkor fontos tudni, hogy a menetrenddel együtt sem tud megoldódni a Bucka buszok túltelítettsége teljesen! Két dolog kell éppen ezért, hogy megoldódjon és több dolog, hogy elérhető legyen:

·       Vissza kell hozni a nagybuszt és aláírásgyűjtéseket indítanunk, melyben sokak segítségét fogjuk kérni, hogy segítsenek nekünk. Ezentúl lobbiznunk kell a Csépi úti buszfordulóhoz szükséges telek megvételéért, mert anélkül nem fog sikerülni, ha buszforduló nincs! Ehhez cégek, magánszemélyek segítsége is kellhet, illetve pályázati lehetőség, hogy ellehessen érni! Továbbá nyomásgyakorlás az Önkormányzatra, hogy ne vegye félvállról ezt a kérdést és tegyen meg mindent azért, hogy ez eljöjjön.

·       Számon kell kérni, hogy mi van a 2016 Áprilisi közmeghallgatáson ígért ötödik kisbusszal. Ezt ugyanis ott megígérték, de azóta se hallani róla semmit!

Mi, pedig majd még megkérdezzük, hogy az a személy, aki közlekedési szakértőként a nagybusz elvételéért és emberek nyomorgatásáért felelős (a pályakezdő és közlekedéshez nem értő Hájas Róbert Sándor) mikor lesz felelősségre vonva?

Ne felejtsék! Síránkozni az állapotokon kevés! Szerveződnünk kell és tennünk ellene, mert csak mi tudunk!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3511711899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása