Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Csépi út: Lesznek intézkedések a Két lyukú híd alá szorulások ellen?

2016. szeptember 15. - Buckai Szövetség Egyesület

2016 Szeptember 12-én Gazdasági bizottsági ülés volt a Szigetszentmiklósi Önkormányzatban, ahol is egy lakossági felvetésre a Csépi úti két lyukú híd alá történő beszorulások kerültek reflektor fénybe.

A felvetés szerint, melyet területünk aktív lakója, Korponai Pál tárt a bizottság elé szinte hetente történik ott több millió forintos káreset a fennakadások miatt! Valamiért és valamiként az arra közlekedők, de főként kisteherautósok rosszul mérik fel a lehetőségeiket a kihelyezett táblák ellenére. Talán szükség lenne egy magasság korlátozó oszlopra, figyelmeztetésre, hogy ezek a járművek ne a híd alatt és ne jelentős anyagi károk közepette tapasztalják valójában mik is a lehetőségek!

Ezt a felvetést mi kiválónak tartjuk és sajnáljuk, hogy nem nekünk jutott előbb eszünkbe! Ellenben örülünk annak, hogy vannak még figyelmes és a területet szerető és fejleszteni akaró további lokálpatrióták területünkön a Buckába.

Az ötletet egy picit tovább gondolva mi úgy gondoljuk, hogy ha lesznek magasság korlátozó oszlopok azokról olyan érzékelőket kellene lelógatni, amelyek éktelenül tudnak visítani, ha a magasság nem megfelelő, de kárt nem okoznak! Az éktelen hang hatására talán a gépjármű vezető csak észre veszi, hogy valami nem stimmel és talán baj van!

Az Önkormányzatban a bizottság a lehetőségek megvizsgálását ígérte, melyet mi kíváncsian várunk! Hátha végre történik előrelépés ebben a kérdésben is!

Igaz a két lyukú híd az a pont ami az elmúlt időkben már picit fejlődött. Ma már valamelyest tisztítják itt a lefolyókat és csapadékvíz elvezetőket! Régen rendszeres volt, hogy nagy esőzések idején eldugultak és láttunk már olyan Peugeot 206-ost ami itt ragadt és nem látszott ki a vízből más csak a teteje! Jó, hogy ez a veszély talán már nem áll fenn!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr111706501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása