Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Közéleti kitekintő - Szigetszentmiklós - 2016 ABC rendben: 10. rész: Sallai Gábor

2016. szeptember 02. - Buckai Szövetség Egyesület

Talán már meg is szokták az elmúlt időszakban, hogy a Buckai Szövetség Egyesület új cikksorozatba a Közéleti Kitekintőbe kezdett a jelenlegi Önkormányzati ciklus 2 éves évfordulója alkalmából. 10. részünk főszereplője nem más, mint Sallai Gábor.

 

Az óvodavezető felességgel rendelkező képviselő először a testületbe 1994-ben került be. 2006 és 2010 között a város egyik alpolgármestere, míg 2010 és 2014 között tanácsnok, a FIDESZ-es frakció tagja.

 

Munkásságáról semmi érdemlegeset nem lehet mondani, hiszen nevéhez úgy Szigetszentmiklóson, mint körzetében nem köthető igazán semmi sem. De az se mondható, hogy jelenlétének nincs értelme, mert van! És még az sem mondható, hogy minek, hiszen az őt körülvevő aroma egyedivé teszi őt a testületbe.

 

Elvitathatatlan tőle, hogy frakciójából egyedüliként megjelenik fontos helyeken és akkor kivételesen disztinkvált módon ad tiszteletet. Ilyennel minket először a Határ úti zebra áldozatának megemlékezésén lepett meg és azt kell, hogy mondjuk az szép volt tőle!

 

De a testületben nem ezt az arcát mutatja meg! Választásokkor valamely városi szeszfőzde szponzorációjával rendelkezhet. Nem egyszer segítették fel ketten a pulpitusra, mert még a saját lábán sem állt meg!

 

Ha elmegy mellette az ember eszébe juthat egy kifejezés ez, pedig nem más, mint a szédült világ. Legalábbis a tömény alkohol szagtól az ember bizton megszédül mellette! El lehet képzelni, hogy éli át ezt ő és miképpen.

 

Felszólalásaira fogadást kötnek! Vajon gügyögés lesz belőle, vajon megint érhetetlen vagy végre értelmes a szöveg! Első értelmes hozzászólásával minket éppen nem régen a 2016 Augusztusi testületi ülésen lepett meg!

 

Az ügyrendi gombnyomás vezér alakja! Viták esetén szeret rövidre zárni és szeretné a pártfegyelem szerinti rémes döntéseket minél hamarabb és kellő kéjjel elkövetni. Akár egy rituális bűnelkövető, aki kiélvezi bűnös pillanatának minden zamatát és minden percét.

 

Az elmúlt két évben nyújtott teljesítménye nem különbözik a korábbiaktól. Jónak semmiképpen se minősíthető, ellenben úgy rossz, ahogy van! Egyszerűen minősíthetetlen és értékelhetetlen sajnos! De talán 2019-es várható kiesése esetén az alkohol elvonóra is lesz ideje!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8711672022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása