Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Tönkre tesz a Posta? (2) - Eltűnt a Postán a Minisztérium Bucka csatorna és Buckai víz ellenőrzésével kapcsolatos levele!

2016. augusztus 16. - Buckai Szövetség Egyesület

2016 Augusztusának végét járjuk! Éppen 4 hónappal ezelőtt járt Buckában helyszíni ellenőrzésen a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium! Vizsgálatának tárgya a Bucka csatorna és a Buckai víz volt! Sok hónapon keresztül vártuk a választ és mindig azt kaptuk, hogy egyeztetnek! Egyeztetnek, de persze nem a károsultakkal, hanem az Önkormányzattal és a kivitelezőkkel! Objektív válaszra így tudjuk aligha számíthatunk csak arra, amit az Önkormányzat tollba mondott a Minisztériumnak! Tegyük hozzá sajnos!

 

No, de hát valamilyen válasz mégiscsak jár éppen ezért megkérdeztük a Minisztériumot, hogy hol tart a válaszlevél! Meglepetésünkre azt mondták, hogy már elküldték! Csakhogy a posta erről már megint semmit sem tud! Megint eltűnt egy levél… Érdekes nem?

 

Az elkövetkezendő napokban annak próbálunk utána járni, hogy ha elkészült, akkor vajon hol lehet? Illetve elgondolkozunk mostmár azon is, hogy voltaképpen kit vagy mit szolgál a Posta, mert úgy látjuk, hogy minket és a lakosságot biztosan nem!

 

  - CsCs –

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7110415216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása