Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Köztéri fitnesz parkok megvalósítására pályázik az Önkormányzat! - Végre egy normális ötlet?

2016. augusztus 12. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós város Önkormányzata az utóbbi időben és az Önkormányzati döntések, szabadságolások holt szezonjában szabadtéri fitnesz park kialakításán gondolkodik! Ilyenre szeretne pályázni!

 

Ettől a gondolattól természetesen nem szabad idegenkedni, hiszen ilyen létesítmények a környező településeken is vannak és nagy sikert aratnak!

Szigetszentmiklóson ezek megvalósítása a:

·       Kéktóra

·       A Bucka-tóra

·       A Lakihegyi Adótorony térre

·       A Csonka János Szakközépiskola iskola udvarára

·       Miklós-térre

·       és értelmezésünk szerint a Szebeni utcai József Attila iskolai épület mellé kerülnének.

Ebből kettő helyszínről, mivel Buckaiak nekünk is van véleményünk!

A Kéktó esetében elhelyezése csak úgy lenne jó, ha az a jelenlegi funkcióval párosulna és a szabadtéri rendezvények megtartását nem zavarná. Ha így működni tudna, akkor oda való és abszolút támogatható!

A Bucka-tóra azonban addig nem, amíg az nincs ténylegesen kitakarítva! Ugye bizonyított tény az, hogy a rekultiváció nem történt meg, de a 4,7 milliárd forint felvétele kármentesítés helyetti talajforgatásra igen! Ha azonban mégsem várhat a megvalósítás a tényleges kitakarításig, akkor csakis a Boglya utca felőli oldalt tudjuk ajánlani! Az a része a Bucka-tónak nem volt szennyezett, így nem kell hozzá nyúlni!

Az ötlet ezentúl azért kifejezetten jónak számít és számtalan túlárazott esethez képest is a 3.556.000 Ft-ról 8.890.000 Ft-ra emelése is még ha csak önrész, akkor is a reális áron történő beruházásokra hajaz, ezért a két kitétel mellett csak támogatni tudjuk!

A támogatás azonban nem feledteti a Határ úti fekália áradat sürgős megszüntetési, a Buckai vizesek és Bucka csatornások problémáira vonatkozó sürgős megoldási és sok más probléma mellett a Bucka buszok problémáinak sürgős rendezési kötelezettségét!

Azt mindenképpen kérjük!

Sőt!

Követeljük!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5110407158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása