Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka csatorna: Egy évvel a talajterhelési díj zsarolása után az Önkormányzati arcátlanság miatt a csatorna nem érdekli az embereket!

2016. augusztus 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Közel egy évvel ezelőtt a Szigetszentmiklósi Önkormányzat talajterhelési díjjal zsarolta mindazokat, akik határidőig a csatornát és a vezetékes vizet nem hajlandóak bekötni!

 

Egy évvel a zsarolás és számtalan esemény után a Buckai lakosság azon része, aki még nem csatlakozott az Önkormányzati arcátlanságba belefáradt! Számtalan ember arról panaszkodik nekünk, hogy az elintézés módjába ahányszor bemennek annyiféle választ kapnak! Továbbá arra, hogy egyetlen megoldás sem támogatja őket, illetve hogy helyben számtalan kedvezményt nem tud vagy nem akar tudni a Vízművek, amelyre a központjuk viszont hivatkozik! Egyre többen arról is panaszkodnak, hogy a Szigetszentmiklósi kirendeltségen nem lehet elintézni minden engedélyt és számtalan üggyel Budapestre, a Dózsa György útra a XIII. kerületbe szándékoznak irányítani!

 

Számtalan nekünk nyilatkozó ember azt mondta, hogy kezd elege lenni! Akkor intézkedik, ha valami végre egységes lesz és a lakosságot segítő!

 

Jó lenne ha e téren az Önkormányzat összeszedné magát!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr210033616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása