Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

SZSZMIKLÓS: Ne menj egyedül a Hivatalba, mert megaláznak, meggyaláznak és hülyének néznek! Az ügyedet gyakran nem is intézik el!

2016. augusztus 05. - Buckai Szövetség Egyesület

Gyakran mondják a Szigetszentmiklósi Önkormányzatban, hogy:

 

„Jöjjön nyugodtan egyedül! Nem esszük meg! Elintézzük!”

 

meg, hogy:

 

„Miért nem jön egyedül? Hát felnőtt ember! Nem?”

 

De aki valaha is járt ebben a Hivatalban és problémája volt az jól tudja, hogy nem így van! Ez a Hivatal képes a több ezredik embernek is azt mondani: Óóóó! Senkinek nincs ilyen problémája! Maga az első! (Közben 5 perce egy másik embernek ugyanezt mondta hasonló eset esetén). Ebben a Hivatalban meg lehet élni, hogy a Hivatalnokok egyáltalán nincsenek egymással kontaktban. Míg az egyik ügyintéző ilyen megoldási formát mond, addig a másik alapjaiban másmilyet holott ugyanaz a probléma! A lényeg az elbagatellizálás, a súlyosabb problémák meg nem oldása, a lakosok jogtiprása! Mert azt végig lehet hallgatni, hogy mi minden a lakos kötelezettsége, s ha nem teljesít ilyen bírság, olyan szankció, amolyan borzalom! S képesek közölni a legnagyobb arcátlanságot csillogó szemekkel! Míg nekünk az okoz örömöt, ha valakinek segítünk, addig nekik az, ha valakit jól megbüntethettek, megkárosíthattak, tönkretettek, a szemükbe hazudtak vagy megalázhattak! Esetleg az, ha a Hivatalban a lakosnak szőrén-szálán különböző megbocsáthatatlan trükkökkel eltűnt a pénze! Mintha csak verseny folyna az embertelenségben! S mintha verseny folyna az eszetlenségben!

 

Vegyünk egy alapvető példát! Vegyük a legfrissebbet a Buckai vizeseket! Bár már hónapok és évek óta járnak problémáikkal a Hivatalba, s bár kifizették a csatlakozást cserébe semmit sem kaptak azért a pénzüket elévültetnék és a csatlakozási díjat újra kifizetetnék velük, mert az előzőt jogtalanul sajátjaként kezelve már elköltötte a Hivatal! Ahányan bementek, annyiszor voltak sokszor egyedül. Nem tudtak sokáig arról, hogy sokan vannak, hiszen a Hivatal is elmondta: „Maga van egyedül! Másnak nincs ilyen problémája!” S az egyenkénti elkeseredett lakosok nem tudták, hogy a Hivatal nem létezőknek minősítette őket:

 

„Nincs olyan lakó, aki a vízhozzájárulását kifizette, de nem kapta meg! Engem ilyennel mióta hivatalban vagyok nem kerestek meg!”

 

(Szabó József  Szigetszentmiklós város Polgármestere 2015.11.25 KT)

 

Ez persze hazugság volt, amely azóta ki is derült! No, de van akinek hazudni már rutinból megy!

 

A Buckai vizesek így bár hónapok óta küzdenek, s egy részük egymásra talált, s már azt is tudják, hogy nincsenek egyedül mégis ugyanott totyognak! Össze-vissza beszélő ügyintézők, meg nem oldott problémák, nem teljesülő ígéretek, hitegetések és írásba nem foglalt egyeztetések között! Nem az a lényeg, hogy a problémájuk meg legyen oldva, hanem az hogy hallgassanak és fizessenek!

 

Hát ilyen egy olyan Hivatal, amely törődik az emberekkel?

Szerintünk nem! Biztosan nem!

 

De átmehetünk a Bucka-tó kitakarítására! Igazolt tény, hogy a Bucka-tó nem lett kitakarítva és a takarítás nem történt meg! Ez a Hivatalt nem érdekli! Buta válaszokat ad rá! És a több száz képet tartalmazó pendrive-ot, amely mindent leleplez kivetíteni nem meri! Ellenben nem számít, hogy a területen található víz egy a talajvízzel, hogy a szennyezés jelentős része az egykori vízben van, hiszen a vízfelszín 2/3-át töltötték fel! Ahogy az sem számít, hogy emiatt 40-szeres a króm mérték! A talajvíz ívásra, fürdésre, locsolásra alkalmatlan, bőrbetegséget okoz és hat éven alúli gyermekre maga az életveszély! Nem számít, hogy ilyen körülmények között alanyi jogon kellene járnia a vezetékes víznek! A Hivatal elintézi, hogy ne járjon, az egykori befizetés eltűnjön és mindent újra, de horribilis áron kelljen befizetni!

 

De hasonló a helyzet a Határ úti fekália áradattal, amelyet 6 év alatt nem sikerült megoldani! Bál van! Habzsi-dözsi van! 9 milliós gasztró nap van! De arra, hogy ne gázoljunk a fertőbe és ne kelljen nézni az úszó emberi ürüléket… na arra nincs pénz 6 év alatt!

 

Folytathatnánk még, de sajnos ezek igazolt tények! Amikor pedig a minket megrágalmazók, nekünk rosszat akarók rólunk nyilatkoznak azt hozzák elő, hogy milyen csúnya amiket leírunk! S jogot formálnak arra, hogy ezáltal igaztalan állításokkal rágalmazzanak bennünket!

 

Vagy cáfolják meg? Cáfolja meg bárki!

Ha megcáfolhatóak lennének gondolják nem pereltek volna agyon bennünket?

 Óóóó ne legyenek naivak!

Dehogynem!

 

Csakhogy ezek megcáfolhatatlan tények! És ezért nem mernek beperelni bennünket! Ezért mondják inkább, hogy a Buckai Szövetség Egyesület és vezetője ütődött és lüke és ezért kell buta válaszokat adni vagy elbagatellizálni mindent! Ezért, hiszen elfogytak az észérvek! Megcáfolhatatlan az, amit felvetünk és ezt ők is tudják!

 

Sőt! Ezért volt az is, hogy egyes képviselők négyszemközt vették a bátorságot, hogy közöljék: A Tököli Parkerdőben lesz elásva az egyesület elnöke! Négyszemközt történt persze és két ember között! Írásos nyoma sosem lesz! Erre jól vigyázott a „Tisztelt” képviselő. Vagyis arra, hogy ez soha ne legyen igazolható!

 

Ezért volt két héttel ezelőtt a lejárató hadjárat is, hogy az egyesület elnökét alaptalanul a szakmájába alázzák meg! Sőt! Ezért lett leírva, hogy nincs még közgazdasági végzettsége se! Aki ilyet állít annak bemutatjuk! De csak a bíróságon és vállalja a felelősséget érte!

 

Meglátásunk szerint, bár máshol is vannak problémák és vannak, amelyek nem is kicsik, de annyi probléma, annyi gond és annyi zűrös ügy, mint Szigetszentmiklóson… nos annyi máshol nincs! Bármihez nyúlunk és bárminek nézünk utána csak a hajunkat tépjük! Elképesztő ez a Hivatal, elképesztő ez a vezetés és elképesztő, hogy 3 ember kivételével az ellenzék csak bólogat! Vajon miért bológat ennyi baj mellett? Vajon mi készteti őket erre? Vajon, mint ahogy állították nincs korrupció Szigetszentmiklóson? Nincs korrupció az emberi arcátlanság, eszetlenség és zűrős ügyek fővárosában? Vajon az aki annak nevezi magát tényleg ellenzéki?

 

Kedves Lakótársaink!

 

Sok mende-mondát fognak még rólunk hallani, amiért objektíve tájékoztatunk az eseményekről! Sokat és többnyire borzalmasat, többnyire igaztalant! De ne felejtsék, ha probléma adódik, a Hivatal nem segít Önökön és hamar lesznek borzalmasnak titulálva hozzánk hasonlóan! Csakhogy az igazak összetartanak! Sose érezzék magukat egyedül! Mi segítünk! Mi ott leszünk!

 

Addig is fokozatosan ügyeljenek értékeikre a Hivatalban,

no meg az ügyintézés embertelensége miatt az ép eszükre!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr858954994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása