Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Továbbra sem tudnak bocsánatot kérni a Buckai Szövetség Egyesület és Csizek Csaba megrágalmazói

2016. július 27. - Buckai Szövetség Egyesület

2016.07.24-én minden eddiginél aljasabb és minden alapot nélkülöző lejárató hadjáratot indítottak a Buckai Szövetség Egyesület és Csizek Csaba ellen! Míg előbbinek csak a hitelét addig utóbbinak a hitelén kívül a szakmai megbecsültségét akarták becsületsértéssel, rágalmazással, hitelrontással a sárba tiporni!

 

Nem vagyunk feljelentgető típusok! Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy tűrtük egyes személyek 6 éven keresztül történő ámokfutását, karaktergyilkosságát és megátalkodott hazugságait! De van az a színt és van az a dolog, amelyet még mi sem tűrhetünk! Éppen ezért kellett bírósághoz fordulnunk!

 

S bár nem szeretünk bíróságra járni, s ennek eszközét csak a legvégső esetben szedjük elő az eljárás módját igenis ismerjük! Első a békéltetés, hogy hátha a két fél még az eljárás előtt megtud békélni! Ezt a békülést mi szerettük volna megelőzni! Megértetni az elkövetőkkel, hogy amit tettek az nagyon súlyos, s nem lesznek azáltal szegényebbek ha életükben először súlyos tetteikért bocsánatot kérnek! Mindeddig azonban nem éltek ezzel a lehetőséggel! Sőt! Voltak akik tovább súlyosbították helyzetüket! Az elkövetőkről egyébként egyre több gyanús körülmény derül ki! Elképzelni se tudjuk, hogy ezt hogy tudják megmagyarázni!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr738917512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása