Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

LEVÉL: Szigetszentmiklós - Ki kell mondanunk: Buckai diszkrimináció igenis létezik!

2016. július 07. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Egyenlő Bánásmód Hatóság!

Tisztelt Magyar Nemzeti Levéltár!

és

Kedves Barátaink!

Köszönjük Önöknek, hogy 2016 július 2-án küldött levelünkre ilyen hamar válaszoltak, de úgy érezzük és úgy gondoljuk levelünk nem minden üzenetét értették úgy, ahogy azt mi szántuk!

 

 Tisztelt Magyar Nemzeti Levéltár!

Azért fordultunk Önökhöz, mert miközben a Szigetszentmiklósi Önkormányzat, annak vezetése és a Szigetszentmiklósi Helytörténeti Múzeum egy kitalált történetet, egy soha nem volt legendát akar hagyományként felépíteni és éltetni, aközben a megtörtént valóságokat, az általa lenézett történelmi helyekről származó, megvetett történelmi emlékeket szeretné megsemmisíteni, illetve többen nekünk arról panaszkodtak idősebb emberek, hogy már meg is semmisítette!

Féltjük, tehát történelmi emlékeinket! Nem merjük a Szigetszentmiklósi Önkormányzat vagy a Helytörténeti Múzeum kezébe adni, éppen ezért kérjük a segítségüket, hogy segítsenek olyan helyet találni, ahol ezek az emlékek nem semmisülnek meg, ahol értéknek tekintik és megbecsülik őket!

Tisztelt Egyenlő Bánásmód

Hatóság!

 

Önöknek igazuk van, hogy általános értelemben származás, kor, nem vagy szexuális beállítottság miatti diszkrimináció létezik az emberek fejében, de a valóságban nem csak ilyen diszkrimináció létezik, hanem lakóhely szerinti diszkrimináció is. Olyan diszkrimináció, mint a Buckai, ahol az emberek lakóhelyük miatt vannak diszkriminálva!

 nnek persze egyszerű az oka! Régen az adott településrészen esetünkben a Buckában a társadalom szegényebb és megalázott rétege élt a maga kis szegényes és mostoha körülményei között. Városunk vezetői azonban, akiket őszintén nem választott meg senki (30 % körüli választási részvét), hiszen sajnos a különböző politikai pártok többségben nem becsülik meg városunkat annyira, hogy valódi, a városát csak egy kicsit is szerető embert állítsanak fel megválaszhatónak egy-két kivétellel - s aki pedig ilyen lett volna azt igyekeztek karakter gyilkolni, megzsarolni, megfenyegetni és ellehetetleníteni  olyan társadalmi rétegből származnak, amely a város másik tehetősebb történelmi rétegét képezi! Azt a réteget, amit helyi nyelven kék kötényeseknek neveznek, vagy kulákoknak és, amely a Buckaiakat mérhetetlenül lenézi!

 

 A lenézés már annyira elment, hogy embertelen módon beszélnek a Buckai emberekkel, s ezt mind én, mind bármely más Buckai nyugodtan elmesélheti, hiszen megélte! Ennek köszönhető, hogy már a történelemhamisítástól sem riadnak vissza! Azért, hogy önmaguknak legendát teremtsenek, a mi emlékeinket, pedig eltöröljék a föld színéről! Ezt persze soha nem írják le! Mindez mindig és verbálisan történik, de már számtalan emberrel történt meg!

 

Már számtalan embert aláztak meg

csupán csak azért, mert Buckai!

 

Ezért készítették el a Bucka csatornát úgy, ahogy az elefánt közlekedhet a porcelánboltba (törtek, zúztak, romboltak). Ezért küldtek ki egy szakembert a károk felmérésére (Magda Mátyás), aki bár a kárt felmérte, de semmilyen írásos nyomot nem hagyott és a károk jelentős részét nem hárította el, majd később letagadta. Ezért nem takarították ki a Bucka-tót, amely súlyos szennyezésekkel, kohós salak, CSESZŰ akkumulátor és egyéb ipari és kommunális hulladékkal van tele. Ezért volt csak talajforgatás és a 4,7 milliárd forint jogosulatlan felvétele! Ezért hagytak szennyezésbe, ezért nem számít hogy a talajvíz fürdésre, locsolásra, ívásra alkalmatlan, bőrbetegséget okoz és 6 éven alúli gyermek számára életveszélyes! Ezért nem veszik figyelembe a törvények lakkoságra kedvező passzusait (pl.: fizikai indokoltság esetében osztatlan közös tulajdonnál másodlagos leállás is lehetséges), ahogy ezért akarták sok ingatlan vízhozzájárulási befizetését úgy elévültetni, hogy a bár a tulajdonos kifizette még sincs a kertjében a vezetékes víz! Sőt ezért akarják vele mégegyszer, de emelt áron kifizetetni!

Miközben ki van ránk adva a végkép eltörölni még akár történelmi emlékek terén is ezért fordultunk Önökhöz! Nem vagyunk hajlandóak végkép és önként megsemmisülni!

Persze embertelen döntéshozóinknak a Bucka terén egy valami tetszik! Ész nélkül és alapvető feltételek megteremtése nélkül építési engedélyeket osztogatnak! Hátha az a réteg, aki ide települ és még ennek feltétele sincs egységesen és nagy tömegben a körülményekbe belepusztul!

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr188872078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása