Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

KÉPVISELŐ TESTÜLETRŐL JELENTJÜK: Létrehoznak egy oktatási kerekasztalt!

2016. június 30. - Buckai Szövetség Egyesület

Szépen hangzik, ha az ember először hallja, de ha végig gondolja, akkor az a legkevesebb, hogy elcsodálkozik, ami a Szigetszentmiklósi Önkormányzat rendes képviselő testületi ülésén 2016.06.29-én történt!

 

A mondat a Polgármester szájából ekként hangzott: Létrehozunk egy kerekasztalt, melyhez leültetjük a Szigetszentmiklósi szakmát, a KLIK-ket és az Önkormányzatot ezzel is az oktatást támogatva!

 

Ez rendben is lenne, ha éppen idén mindennek nem lenne előzménye! Csakhogy van! Éppen idén, azaz 2016-ban nem volt 2 Általános Iskola, 1 Általános és Szakközépiskola, 1 országosan ismert Gimnázium és 1 Szakközépiskola és Szakiskola ellenére sem eme 40 ezer fős városban egyetlen egy kitűntetésre, elismerésre méltó oktató, ahogy diák sem! Ha nem találtak érdemes oktatót és diákot, s ezzel is megalázták a helyi oktatásban résztvevőket, akkor ez a Szigetszentmiklósi kerekasztal ötlet miről szól?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr328855728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása