Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

KÉPVISELŐ TESTÜLETRŐL JELENTJÜK: 5 %-al emelkedik az ARIES-es dolgozók bére az üzleti terv szerint!

2016. június 30. - Buckai Szövetség Egyesület

A 2016.06.29-ei Képviselőtestületi ülésen számtalanszor került elő az ARIES Kft. Elég akár a hulladék szállítás jövőbeni mikéntjéről, a leadott és elfogadott üzleti tervről, az esetleges veszteségek ágak finanszírozásához való környező településekbeli hozzájárulásról (most állítólag a hulladékgazdálkodás ilyen) beszélni vagy a béremelésről.

 

Tudjuk azt, hogy az ARIES Kft vezetése több millió forint jutalmat kapott így sem alacsony (milliót meghaladó) fizetése mellé, de végre a dolgozók is eljöttek! Igaz csak 5 %-ot kapnak, ami nekik nem többet, mint bruttó 4.000 – 5.000 Ft-os fizetésemelést jelent… Persze ki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli, de azért szemet szúróak az arányok!

 

A hogyan kapják meg a dolgozók ezt a fizetés emeléstre az a válasz érkezett, hogy majd elutalják nekik!

 

ÍGY LEGYEN!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr238855812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása