Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: "Papír jön majd mindenhova!"

2016. június 18. - Buckai Szövetség Egyesület

Önök már megszokhatták, hogy időről időre jelentkezünk Szigetszentmiklós város legmeghökkentőbb, legmegdöbbentőbb döntéseivel, intézkedéseivel, eseményeivel, olyanokkal, amit az arra hivatottak biztosan nem gondoltak át és nem olvastak el, hiszen annyira abszurd! Ez a GROTESZK Miklós!

 

Mai részünkben napjaink világában maradunk! A világban, amelyben a mentőszolgálattól megtudhattuk nem éppen virágzó a kapcsolat a Szigetszentmiklósi Önkormányzattal és az együttműködés sem olyan, mint azokon a településeken, ahol az ügyeletet is a mentőszolgálat egy egysége, vagy egy al ága látja és végzi el. Szomorú? Egy kicsit szomorú! Amikor viszont azt javasoltuk, hogy akkor ha ez így van alakítsanak ki egy egységes rendszert a körzeti orvosi, a szakorvosi, az ügyeletes orvosi és a mentők hálózata között, ahol a beteg adatait, így különös kortüneteit el lehet érni és így nem áll fenn a félre kezelés veszélye azt mondták és írták, hogy azt nem kell, mert a betegnek adnak mindenről papírt és hordja magával!

 

Elképzeltük! Mekkora ötlet?!

 

Mekkora ötlet, ahogy a kis érettségiző teherautóval beáll az érettségi helyszínére és targoncával beemeli a betegpapírjait az épületbe, hogy bármi baj van, akkor az legyen elérhető! Ahogy azt is, amikor egy Miklósi elmegy a mellékhelységre és mivel a papírjait magával viszi másnak a sürgős dolgait elintézni lehetősége sincs, hiszen a mellékhelység tele a betegpapírjaival! Olyan reálisnak tűnik, ahogy 70 – 80 éves mamák kiskocsin ráncigálják a betegpapírjaikat maguk után, ahogy azok is akiknek még járni is fáj! Képzeljék el azt a jelenetet, amikor a kedves Miklósi lakos az összes papírját eme remek ötlettől vezérelve az emeletes házba le – föl csörlőzi vagy saját lakásába daruval emeli be! Ha belegondolunk Fekete Laci hozzánk képest kutya füle! Abszolút életszerű nem?

 

Éljen a Szigetszentmiklósi egészségügy! Éljen az Önkormányzat fantörpikus ötlete!

 

  - CsCs –

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr658820612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása