Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

BSZE: Sok van mögöttünk és sok van előttünk! Csendesebb egy hét jön!

2016. június 13. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület a 2016-os évben eddig 245 hírrel, cikkel és 35 különböző hivataloknak írt levéllel valamint azok válaszaival jelentkezett! Számtalan kérdésben az ügyeket új szintre és új fázisra emelte és egyre több érdekességre, ügy hátterére derült fény! Az egyesület bevállalt konfliktusokat, vicces jelenetek bemutatását, probléma feltárást, közvetítéseket és törekedett annak a kevés szép dolognak a bemutatására is, amely Szigetszentmiklóson fellelhető vagy bekövetkezett!

Az elkövetkezendő egy hét során összegzi mindazokat az eseményeket, amelyeket eddig tett és szerveződik a következő eseményekre, projektekre, illetve eddigi projektek tovább vitelére is! Kiemeltként fogja kezelni a Csepeli HÉV, a Bucka csatorna és Víz károsultak, a Bucka-tó, a Bucka busz menetrend optimalizálásának ügyét. Támogatásáról biztosítja a Gyártelepi zebra harcát és küzdelmeit! Újrakezdi a Buckai Posta, Gyógyszertár és csapadékvíz elvezető rendszer kiépítését, a Buckát elkerülő gyorsforgalmi út harcát és a Buckai közlekedés optimalizálását is. De valami újat is fognak látni! Olyat, hogy miközben szerveződünk és próbáljuk védeni, szépíteni a területet, kiállva annak elpusztítása ellen, valamint szervezni a károsultakat egységes közösségbe mindenki láthassa milyen értékek és érdemek azok, amelyek miatt szeretjük, tiszteljük szülőföldünket a Buckát és környezetét, valamint a végsőkig kiállunk mellette!

 

1 hét pihenés, háttér munka és mindenki meglátogatása akinek csak ígértük aztán már nagy dologgal fogunk berobbani!

 

Addig is egy dologban kérni fogjuk segítségüket:

Akinek picit is fontos a Csepeli HÉV léte vagy nem léte! Úgy gondolja, hogy a leggyorsabb és legmegbízhatóbb közlekedési eszköz Csepelről a Belvárosba! Képviselné egy hétköznapi napon saját települését az jöjjön velünk egy hétköznapi napon egy pici, de nagyot szóló rendezvény keretén belül!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr268807304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása