Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

NEM KÉRTEM! - De tönkre tesz a csatorna!

2016. június 06. - Buckai Szövetség Egyesület

Egy kisebb szünet után a Buckai Szövetség Egyesület visszatér egyik legfőbb témájára, amely mellett már hosszú évek óta küzd a problémákra a figyelmet felhívva és az olyan Tisztelendő személyeket támogatva, mint a Buckai Víz és Csatorna Károsultak élharcosa Hajnal Erzsébet!

 

Ma egy szomorú cikket osztunk meg, amely sokaknak talán hihetetlen lesz mégis van ilyen és mégis igaz!

 

 

2010-ben és 2011-ben több fórumon tettük fel a kérdést, hogy mi lesz azokkal, akik a csatorna hozzájárulást még részletekben sem tudják fizetni? Akiknek nap, mint nap a gyógyszertári vények kiváltása, a rezsi csekkek kifizetése és a valami ételhez jutás harca között kell sakkozni, mert annyira szegények és annyira kevés pénzt kapnak? Mi lesz azokkal, akiknek a családja is hasonló helyzetbe van? Akik szintén nem tudnak segíteni, miközben az ingatlantulajdonos a gyógyszertári vények pénz hiányában történő ki nem váltása fényében saját életüket veszélyeztetik? Ő nekik adók módjára ráterhelik a kis viskójára és ingatlanjára és, ha a kamatos kamat úgy alakul mehetnek az utcára? Egy olyan dolog miatt, amit sosem kértek nincstelenek, földönfutók és hajléktalanok lesznek?

 

Az Önkormányzat válasza mindannyiszor pökhendi és lekezelő volt! Álláspontjuk szerint nincs olyan ember, aki 2.520 Ft részletet Fundamentába ne tudna kifizetni havonta! De, aki a pénzhiány miatt már a gyógyszereivel játszik az bizony olyan! Hány és hány embert kell bemutatni ilyenként? Hány és hány szegény és tragikus sorsot? És adhatnak neki 50 – 75 ezer forintos szociális segélyt a maradékot se tudja semmiből se kifizetni!

 

Miért nincs ezeknek a szegényeknek, akik egyébként is alig tudnak fogyasztani és örülnek, hogy élnek valami kedvezmény, nyugalom és béke? S majd, ha egyszer az ingatlannak lesz olyan tulajdonosa, aki tehetősebb, na akkor majd őt kell megkérni erre! De ő már az ingatlant ezzel a teherrel veszi meg és nincs meglepetés!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr718785288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása