Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Egyre többen keresnek bennünket a Buckai Víz és Csatorna kérdésekkel kapcsolatban! Továbbra is segítünk!

2016. május 18. - Buckai Szövetség Egyesület

Egyre többen keresik a Buckai Szövetség Egyesületet a Buckai Víz és Csatorna problémákkal kapcsolatban!

 

 Hála Istennek immáron többen rájöttek arra, hogy a jelentkezés nem attól függ, hogy valaki életvitelszerűen a Buckában él avagy sem, hanem attól, hogy ingatlannal rendelkezzen a Buckába és úgy a csatorna, mint víz területén komoly, látszólag megoldhatatlannak tűnő problémákkal rendelkezzen! Így megkeresést kaptunk Buckában lakó embertől éppúgy, mint víkendestől! E tekintetben a továbbiakban is állunk mindenki kedves segítségére és keressük a forumokat, formákat, hogy hogyan lehetne minden károsultat elérni és erejüket egységesíteni!

 

A Buckai Víz és Csatorna károsultak jelentkezésén túl éppen ezért e tekintetben is szívesen fogadunk ötleteket, hiszen megsegítésükben bármire nyitottak vagyunk!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr58729368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása