Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka busz: KÉRJÜK VISSZA A NAGY BUSZT!

2016. május 18. - Buckai Szövetség Egyesület

Egyre többen keresnek meg bennünket azzal kapcsolatban, hogy amit Bucka busz közlekedésnek hívnak tarthatatlan! Az egymás veséjében, gyomrában, lábán kalandozás vagy a fel sem férünk a buszra történet valahogy egyáltalán nem vicces! Emellett egyre többen szólnak, hogy a Csépi úti nagybuszt igenis kérik vissza!

 

2016 Április 29-én a közmeghallgatáson a Polgármester Úr és a Kameniczky Ákos arról beszélt, hogy egy ötödik kisbuszt szándékoznak bevetni! Így nincs szükség nagybuszra és buszfordulóra sem!

 

Meglátásunk szerint egy ötödik kisbusz nem oldja meg és nem is enyhíti a Bucka buszon tapasztalható áldatlan állapotokat! Éppen ezért elkezdünk a nagybuszért és a törvényes működéséhez szükséges buszfordulóért küzdeni, ahova például egy kis postát is ellehetne hozni! A helyszín a Csépi úton azon megállóval szembeni telek, amelyet Csépi útnak hívnak és amely a lakótelep felé vezet! A telek egy háromszög, ahova mind a Buszforduló, mind a kis posta megoldható!

 

Ha ennek ellenére azt fogják mondani, hogy nem kell, akkor elkezdünk aláírásokat gyűjteni és a már rendelkezésünkre álló képeket bemutatni! Arra kérünk azonban mindenkit, hogy rögzítse, mit tapasztal a Bucka busz közlekedés vonatkozásában és csúcsidőben!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr48729298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása