Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

FRISS HATÁR ÚT: Bugyog a "****lé" ki tudja hol áll meg, s kit hogy talál meg!

2016. május 14. - Buckai Szövetség Egyesület

A Szigetszentmiklós csatornahálózatát bérlő FŐVÁROSI VÍZMŰVEK-től nem régen megtudhattuk, hogy a Határ úton illesztési problémák vannak, de helyrehozták! Tényleg?... Akkor szemüveget kérünk!

 

Polgármester Úrnak is mérhetetlenül köszönjük, hogy fejleszti a várost! Csak hat éve jelezzük ezt a problémát! Mindeddig nem sikerült! Biztos nem jutott rá idő! Vagy Szigetszentmiklós különleges város! Mi a trágyában is fürödhetünk!

 

Bár az sem kizárt, hogy mind a bérlőnek (Fővárosi Vízművek), mind a hálózat gazdájának (Önkormányzat) klórmész gyártó üzeme van! Oszt valahol fel kell használni! Majd utána járunk!

 

Komolyra fordítva a szót ez hatalmas szégyen és gyalázat!

Nem a rosszat keressük és nem a kritika a cél, de hihetetlen, hogy 6 év alatt nem sikerült helyre hozni és még mindig várni kell! Ja és, hogy mindig az árad! :/

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr218717172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása