Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: "Elveszett energia"

2016. május 05. - Buckai Szövetség Egyesület

Önök már megszokhatták, hogy időről időre jelentkezünk Szigetszentmiklós város legmeghökkentőbb, legmegdöbbentőbb döntéseivel, intézkedéseivel, eseményeivel, olyanokkal, amit az arra hivatottak biztosan nem gondoltak át és nem olvastak el, hiszen annyira abszurd! Ez a GROTESZK Miklós!

 

Mai részünkben ismét napjaink világába térünk vissza! E korszakban mindent meghatároz a sport, az egészség és az energia! Az is tudható, hogy ezen belül a futball rengeteg energiát vesz ki, de hogy három települését na azt soha nem gondoltuk volna!

 

„ - Sándor bá! Tényleg ennyire energiát vesz ki a foci? Mi egy picit amatőrök vagyunk hozzá!”

„ – Hát ha elvágják a villanykábeleket, akkor pláne!”

„ – Jó hát azt a munkások csinálták! De megéri nekünk ennyit szenvedni érte? Jó dolog, hogy a városban fontos fejlesztések maradnak el, de lesz egy újabb Sportközpontja?”

„ – Nézze! Az ötvenes években Puskás Öcsiék olyan csórók voltak, hogy ihaj! Mégis volt futball!

„ – De akkor miért kell több településnek kábel szaggató munkások miatt szenvedni? Hogy működött akkor szinte pénz nélkül és miért kell most ennyi pénz? „

„ – Akkor a foci művészet volt és szenvedély, ahol sok lelkes a fociért mindenét oda adó ember művelte ezt a sportot! Most cirkuszi majmok és béna kacsák nem kergetik a labdát, hanem keresik! ”

„ – És megtalálják? „

„ -  Mit? A pénzt vagy a labdát? „

„ – Leginkább a labdát kéne nem? „

„ – Ó nem! Tudja ez olyan, mint egy echte tragikomédia! Most a színdarab címe az: Hogyan keresi sok milliárdért a labdát egy tucat béna kacsa! Márpedig sosem volt olcsó egy színdarab!”

„ – Számíthatunk még ilyen meglepetésekre Ön szerint?”

„ – A negatív reklám is reklám! Nem? „

„ – És a lakossági problémák?”

„ – Nem Önnek mondta el a Polgármester, hogy a lakossági probléma az politika? Ők márpedig nem politizálnak, tehát kit érdekel közülük a lakossági probléma!?

„ – Mindent értünk! Köszönjük!”

 

 - CsCs –

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr278689240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása