Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós is rábólintot a Gyártelepi Zebrára!

2016. április 27. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület, amikor először meghallotta el se akarta hinni, de a mai nap során különleges esemény történt: A Szigetszentmiklósi Önkormányzat egy pozitív kezdeményezés, a Gyártelepi zebra mellé állt a Szigethalmi Önkormányzattal egyetemlegesen! Így, ha a 2017-es kormányzati költségvetésben nem szerepel a Gyártelepi felüljáró megépítése, akkor a két város 50 – 50 %-ban a zebra megépítését finanszírozza!

 

Ez persze nem jelenti azt, hogy a zebrát kezdeményező civileknek nincs dolga és nem kell harcolnia egy ha feltétel mellett, de talán sokkal könnyebb két Önkormányzat és két érintett város támogatásával! Mi segíteni fogjuk a kezdeményezőket és A ZEBRA MELLETTI KIÁLLÁST KÖSZÖNJÜK SZIGETHALOM ÉS SZIGETSZENTMIKLÓS POLGÁRMESTERÉNEK VALAMINT KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK!

 

Most büszke Szigetszentmiklósiak és büszke Buckaiak vagyunk!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr348667938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása