Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósnak fejlődni kell! - Soha nem leszünk Nadzsival egy csapatba! - Nem bízunk benne, nem hiszünk neki!

2016. április 22. - Buckai Szövetség Egyesület

Nagyon sokan és nagyon sokszor időről-időre probálkoznak azzal, hogy a Buckai Szövetség Egyesületet vagy annak elnökét és Nagy János (Nadzsi) Önkormányzati képviselőt, akit mi építettünk fel és nekünk köszönhet annyi mindent egy asztalhoz ültessék vagy egy csapatba hozzák! Ahogy időről-időre megpróbálkoznak azzal is, hogy a Buckai Szövetség Egyesületet vagy annak elnökét Szigetszentmiklósról, a Buckáról elvonják erejét megosszák!

 

A Buckai Szövetség Egyesület azonban, mint korábban sokszor írtuk egy őszinte és tiszta szívű szervezet, amely Szigetszentmiklós, a Bucka és környezetének fejlesztéséért él és létezik! Ezt a területet szereti, ismeri és szeretné sokkal fejlettebbé, jobbá és élhetőbbé tenni! Ez az elsődleges! Ezt követően lehet országos dolgokról beszélgetni, de Szigetszentmiklósról és a Buckáról kivonni nem!

 

S miközben tisztában van a szervezet, hogy olykor elkövet hibákat is! Igaz nem akar, de előfordulhat és igyekszik kiküszöbölni, azért szándéka nemes és bármely nemes szándékú, építő emberrel együttműködik! Ez azonban nem terjed ki Nagy János (Nadzsi)-ra! A Buckai Szövetség Egyesület és annak elnöke benne nagyot csalódott és nem hiszi el egyetlen szavát sem! Persze elfogadjuk, hogy ha valaki szereti, Isteníti, esetleg rajong érte! Mi nem fogjuk, ahogy mi vele ellentétben magunkat sem fogjuk dicsőíteni! Ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy a csapatmunka szól többek között a kölcsönös bizalomról. Hogy bármikor hátat merek fordítani a másiknak, a csapattársamnak, mert tudom nem fog hátba támadni! A Buckai Szövetség Egyesület vagy annak elnöke Nagy János (Nadzsi) esetében, ha egy csapatban lenne mindig attól rettegne, hogy a felépített, de meglátásunk szerint felkészületlen, eredeti elveit feladó képviselő mikor fogja hátba támadni! Mi ilyet éltünk meg! Márpedig ha ettől kell rettegni nem lehet a célok, az elvek, az érdekek mellett teljes gőzzel hajtani! Éppen ezért mindenki meglátását, véleményét tiszteletben tartva a Buckai Szövetség Egyesület és elnöke Csizek Csaba soha nem lesz semmilyen téren sem Nagy János (Nadzsi) nevű jelenleg Önkormányzati képviselővel egy csapatba, mert nem hisz neki és nem bízik benne!

 

Ez persze nem jelenti azt, hogy ha van egy nemes ügy, amelybe Ő is részt vesz, akkor nem segítünk mert benne van! Akkor az ügy és nem a személy lesz a lényeg! Ahogy azonban az ügy megoldódik ugyanúgy a távolság fennmarad tőle!

 

Felhívjuk ugyanakkor a figyelmet arra, hogy bár mindenkit szeretünk és tisztelünk, de aki 2016.04.22-e után Nagy János (Nadzsi)-val egy csapatba akar építeni az elveszíti a Szövetséget és elvísziti annak elnökét is! Nem fogunk olyan csapatban dolgozni, ahol a csapat egyes tagjaitól, tetteitől és tevékenységétől, várható hátba támadásától rettegni kell! Márpedig meglátásunk szerint joggal rettegni kell!

 

A rettegés szót egyébként nem véletlenül használjuk! Nem az egyéntől vagy erejétől félünk, hiszen ennek tekintetében nem félünk, de attól a várható csapatmorál romboló közzéleti megsemmisítő, nemes ügyeket eláruló tevékenységtől, amelyet okozhat attól igen, attól őszintén rettegünk!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr538655170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása