Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: "Ott hagyott csövek"

2016. április 22. - Buckai Szövetség Egyesület

Önök már megszokhatták, hogy időről időre jelentkezünk Szigetszentmiklós város legmeghökkentőbb, legmegdöbbentőbb döntéseivel, intézkedéseivel, eseményeivel, olyanokkal, amit az arra hivatottak biztosan nem gondoltak át és nem olvastak el, hiszen annyira abszurd! Ez a GROTESZK Miklós!

 

Mai részünkben 2014-re ugrunk vissza! Nagyban robog a Bucka csatorna beruházás, ahogy azt övező rombolás is! Mindenki fogja a fejét, hogy: „Te jó ég! Biztos így kell ezt?”. Aztán betévedünk az Ostorfa utcába (itt jegyeznénk meg, hogy volt, hogy egy időben volt a Buckában volt 3 Ostorfa utca is, persze a Bucka teljesen különböző pontjain) és valami furcsán kihelyezett csövek. Mi történhetett itt?

 

2014 Áprilisában az Ostorfa utcában nem helyeztek le minden csövet, hanem a munkálatokat félbe hagyva a csöveket bevágták egy ingatlan tulajdonos kertjébe címszó majd holnap jönnek és befejezik. Csakhogy a holnap hónapokig nem jött el, miközben az ingatlantulajdonos kertjébe ott éktelenkedett a váratlan kertdísz!

 

Vajon a kivitelezőknek más az időszámításuk? Esetleg enyhe célzás, hogy a csöveket az ingatlan tulajdonosnak szabad lekaparni, egyben velük együtt magát elkaparni? Netántán megkülönböztetett állampolgárnak nézték őket, akiknek szabad csatorna csatlakozási díjat fizetni, de a csatornát nem szabad kiépíteni? Különleges lényeknek nézték őket, akiknek úgyse menne bele semmi? Tényleg egyáltalán létezik ilyen ember? Mármint akinek a csatornába úgyse menne semmi!

 

De legyünk jó indulatúak biztosan megakarták őket ajándékozni! Esetlegesen ez volt a visszatérítés! Mondjuk ebben az esetben az a kérdés, hogy miért nem fektettek le egy másik valamit, amire rá lehet csatlakozni... Áááá tuti elfelejtették!... :D

 

Nagy sokára aztán sikerült a csöveket lekapartatni és 2015 Áprilisában a minden szuper volt a Bucka csatornázás során című rózsaszín ködös szurreális közmeghallgatásra elmenni! Ugye, hogy ejnye-ejnye! Vagy nekünk van fogalmi zavarunk, hogy mi fér bele abba a szóba, hogy rendbe, vagy a kiviteli kommunikátoroktól kell megkérdezni: Tessenek csak mondani: Mit tetszenek szedni, hogy ennyire szurreális a közlés és szemlélet?

 

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr468655118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása