Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: "A bumburnyák"

2016. április 04. - Buckai Szövetség Egyesület

Önök már megszokhatták, hogy nap, mint nap jelentkezünk Szigetszentmiklós legmeghökkentőbb, legmegdöbbentöbb döntéseivel és át nem gondolt, el nem olvasott intézkedéseivel, amelyek nem csak elgondolkodtatóak, de egyben nevetségesek is, hiszen annyira abszordak! Ez a GROTESZK Miklós!

Mai részünkben nem megyünk az időben annyira vissza! Csak 2015-re! Ekkor adták át a József Attila Általános Iskola Szebeni utcai épülete előtt azt a szobrot, amely elragadja, elgondkoztatja és értetlenséggel tölti el az embert! Aztán keresi a kandi kamerát, amely ha van is azért valljuk be jól elrejtettek! De az érzés: Nem ez nem lehet!

Mindig is tudtuk, hogy a zene éltet, magával ragad és elrepít, de ez az Ádám Jenőnek titulált szobor mintha mástól repkedne! Mintha bekapott volna egy olyan sütit, mint Drew Barrymore a Bambanőbe, de az is lehet, hogy a békepipába tévedt bele valami meglepő szer. Ilyen tudatban persze kíváncsiak lennénk arra a zenére, amely ilyen állapotba tud hozni! Persze, ha mégis a zenei elbűvöltség és nem más ihlette!

Egyébként mi soha nem olvastuk Ádám Jenő önéletrajzában, hogy bódító szerrel élne, vagy esetleg ütődött lenne, de erről a szoborról mintha ennek az ábrázolása jönne le! Biztosan Ádám Jenőt akarták ábrázolni? Nem lehet, hogy az alkotó éppen aktuális állapota vagy a megrendelő mindenkori állapota rajzolódik ki?

Egy biztos! Ezt a szobrot nem fogják ellopni! De ha mégis eltűnik, akkor valamely drog rehabilitációs kórház körül tessenek keresni vagy esetleg Mexicóba!

- CsCs –

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr508565934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása