Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület: Ahol elérhetőek vagyunk!

2016. március 13. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt hetek során számtalan hír látott napvilágot, hogy a Buckai Szövetség Egyesület mégis hol elérhető és kik a tagjai! A sok téveszmével szemben ezt ma és most mi fogjuk megadni:

levelezési cím:

Buckai Szövetség Egyesület 1214 Budapest, Erdősor utca 115

(Ennek oka, hogy az Egyesület elnökének itt van irodája és napközben a leveleket többnyire itt tudja átvenni)

e-mail cím:
                                     csizek.csaba@acsibucka.hu vagy buckaiszovetseg@gmail.com

telefon:

                                      06-70-70-15-911

Az Egyesületnek honlapja jelen pillanatban nincsen, igaz honlap kezdeményezések az interneten itt-ott fellelhetően amelyeket igyekeztek Egyesületünket lejáratni! A honlapot eztán fogjuk tökéletesítve kialakítani és akkor mindenképpen jelentkezünk!

További elérhetőségeink:

Blogunk:                              http://buckaiszovetseg.blog.hu/

Facebook-os  közösségünk: https://www.facebook.com/buckaiszovetseg.egyesulet/

Facebook-os csoportunk:    Buckai Szövetség Egyesület - Facebookos csoportja

Ügy oldalaink:

Közlekedjünk! - amely a közlekedésről szól

5-ös metró Budapest - amely nyilván az ötös metróról más néven az Észak-Déli Regionális Gyorsvasútról szól.

Babaruha gyűjtő oldal - Szegény családok leendő, vagy már megszületett kisbabái részére segítség nyújtás

Mentsük meg a HÉV-eket - Nyilván a HÉV-ek megmentéséről szól

... és vannak még oldalak, elérhetőségek, amelyeket kezdeményeztünk!

Őszintén szólva a többi adatunkat azért nem szeretnénk kiadni, mert az elmúlt években láttuk azt, hogy mit jelent ez! Mit jelent az, ha egy csapat vagy konkrétan egy ember ellen módszeres lejárató hadjáratot vívnak! Mit jelent az, ha tudják a tagok névsorát és mindenkit igyekeznek felállítani, az egyesületet pedig szétrobbantani! Tapasztaltuk azt, hogy milyen az, amikor valakinek felkeresik a családját és megkérik arra őket, hogy az illetőt tagadják le, bélyegezzék meg és kiáltsák ki saját családja szégyenének! Különben, ha nem akkor annak következményei lehetnek! Megláthattuk azt mit jelent, amikor privát üzenetekben folyamatosan visszakapjuk, hogy milyen lejárató üzeneteket és kik kapnak rólunk! Viszont felkérnek arra, hogy ne tegyük közzé, miközben, ha az elkövetőket felkérjük arra, hogy amit tesznek ellenünk azt ne tegyék és férjenek el tőlünk, akkor olyat játszanak, hogy ők nem értik miről beszélünk! Megéltük már milyen az, amikor azzal hívnak fel, hogy milyen jó ha kárunk van és komolyan érezhető volt, hogy ez mekkora örömet okoz neki / nekik! Ezt nyilván nem akarjuk a Szövetség többi tagjára! Miközben az egyesület elnöke már jól tűri és megszokta!

Persze felmerülhet a kérdés, hogy ennyi negatívum mellett miért érdemes egyáltalán csinálni bármit is? Miért nem hagyjuk az egészet? Ez nagyon egyszerű! Szeretjük a Buckát és Szeretjük Szigetszentmiklóst! Ráadásul mi ezt őszintén tesszük! Látjuk a Boglya járatot amit mi hoztunk el, s hány és hány ember gyalogolhatna a sárban-koszban-porban nélkülünk! Látjuk a zebrát a Határ úton, ami mióta megvan nem halt meg senki sem! Ahogy látjuk a további problémákat és tudjuk rá a megoldást is!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr658473952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása