Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: "Nem tudom mennyi idő alatt érnek körbe a buszok!"

2016. március 12. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt napok során szántalan alkalommal jelentkeztünk, hogy Szigetszentmiklós város legmeghökkentőbb, leginkább át nem fontolt döntéseit, intézkedéseit megmutassuk Önöknek! Ez a GROTESZK Miklós!

Mai részünket stílszerűen a következőképpen írhatjuk le:

"Volt egyszer, hol nem volt egy Bucka csatorna! Fogta is a fejét, aki ezt megtudta! Olyan beruházás jött el általa, hogy a szabotőr is a receptér könyörög már azóta! S volt egyszer, hol nem ennek egy Önkormányzati felelőse, meg is kérdeztük illedelmesen őtőle:

- Kedves Drága Hölgyem! Ha már ez a szaka, úgy tudom most jön el a forgalomtechnika: Tudja e merre mén és mennyi idő alatt, drága Bucka buszunk merre is szalad?

- Hagyjon már! Nem kell az! Honnan is tudnám? Nem dolgom nekem az, hogy busszal járjak Buckán!

- Nem tudja? Hogy lesz a...forgalom a Buckán,? Ha nem látja nem érti mi is megy az utcán! Hogy lesz Buckából csatlakozás bárhol, ha maga a Bucka busszal sehogyan se számol?

- Hagyjon már! Szégyen az, amit maga tesz itt! Bármit én mondok magának nem tetszik!

- Híjnye az megint a Önkormányzat népe, hogy lesz itt nem tudom beruházás béke! Nem tudja nem érti merre mén a busz itt, aki már rákérdez az szerinte uszít? Lesz itt ám közlekedés helyett jó nagy káosz! Attól fog zengeni bíza kicsiny város! Lesz itt ám kapkodás, ökölrázás minden, bár tudnánk minek az Önkormányzat itten!"

- CsCs -

BSZ elnök

Ui: Természetesen az előadás mód nem ezekkel a szavakkal zajlott, de 2014 nyarának egy nem tudom, hogy merre megy a Bucka busz telefon és egy káoszba fulladó forgalomtechnika volt a vége! Köszönjük meg Szentirmai Lenkének!

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr548470788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása