Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: "A 14 milliós bodega"

2016. március 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Groteszk sorozatunk keretében olyan abszurd, megdöbbentő, olykor nevetséges dolgokat mutatunk be, amelyeket döntéshozóink minden bizonnyal nem gondoltak át és nem olvastak el. Következő részünkben egy olyan a Szigetszentmiklósi döntéshozástól független eseményt mutatunk be, amely mégiscsak Szigetszentmiklós területén történt meg!

Sokan és sokszor szokták használni a biciklivel, kis motorral, esetleg gyalog a Dunaharasztit Szigetszentmiklóssal összekötő vasúti hidat, melyet neveznek az évszázadok hídjának is! 2010-ben erre járó és szemlélő ember azonnal észrevette, hogy a váltókezelő és forgalom irányító épület szépen felújításra került! Érdeklődök és lokálpatrióta emberek megkérdezték, megnézték és megcsodálták!

" - Jó napot Úram! De szépen felújították ezt az épületet!"

" - Ez már bizony csak így van! De jöjjön nézze meg! Látja szépen fellett újítva és csempézve. A tető fel lett újítva és ki lett cserélve!"

" - Hát tényleg szép lett! Mondja csak mennyibe került ez?"

"  - Hát 14 millióba!"

" - Miért? Speciális dolgokat is beépítettek?"

" - Nem! A berendezés maradt! Ez csak az épület felújítása!"

" - De Úram! Hát az egy ház ára!"

mosolyogva rám néz:

" - Azt én tudom!..."

Végig szemléltük! Hmmm... Szép, de 14 milliós ez a bodega!

- CsCs -

BSZ elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr448463024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása