Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: "Fordított zászló!"

2016. március 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt napokban városunk döntéshozóinak át nem olvasott döntéseivel, abszurd előterjesztéseivel és intézkedéseivel jelentkeztünk, mindezt Önöknek bemutatva! Ez a Groteszk Miklós!

Sorozatunk jelen részében ismét visszatérünk a Kudarc térre, amely nemcsak kudarc kivitelezése miatt városunkra nézve (3 súlyos hiba 700 ezerért, argentin gránit). de olyan eseményről állít emléket, amely kudarc országunkra nézve és ez nem más, mint Trianon!

Eddig is és mindig tudtuk, hogy döntéshozóink hívei a nemzetköziségnek (testvárosi kapcsolatépítés gyanánt mindig oly rossz volt nekik, hogy aranybarnára égtek), de nem gondoltuk volna, hogy ha egyszer ránézünk egy emlékmű zászlójára ez a kérdésünk lesz:

"Parlare italiono?"

A tér belseje felől ugyanis mindig ez volt látható!

Persze az sem kizárt, hogy döntéshozóink túl sokat jártak különböző vásárokban, s ott a festék keverő gép és az általa alkotott kép lett a szívüknek minden csücske! Talán azt gondolhatták mekkora buli lehet egy összekutyult zászló! Ki tudja!

A megdöbbent lakosok rácsodálkozásának mértéke kellett ahhoz, hogy a Kudarc téri zászló egy napon már ne összekutyult legyen! De festék keverő géppel többen állítanának emléket eme remek városi kivitelezésnek! :) És ismét lenghetnének döntéshozóink kedvencei: az összekutyult zászlók!

- CsCs -

BSZ elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr378458446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása