Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Interaktív Bucka busz menetrend módosítás: Eddigi összefoglaló és szó: FOLYTATJUK!

2016. március 08. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület az elmúlt hetek során, mint a Boglya járat megálmodója, megtervezője, kiharcolója és elhozója ismételten a Bucka buszok menetrendjéhez nyúlt! Eltervezte, hogy interaktív módon fog benyújtani a közlekedési társaság és a döntéshozók elé egy új menetrendet!

Az interaktív szónak itt kiemelt szerepe van! Ez azt jelenti, hogy online és Önökkel együtt! Azaz minden érintettnek van beleszólása és tud javasolni, módosítani, ezáltal tudjuk a menetrendet közel tökélessé tenni!

Eddig megjelent menetrendjeink:

682 - 683-as járat (Boglya járat):

0. kör: 4:25 - 4:42 (682)

1. kör: 4:58 - 5:27 (682)

2. kör: 5:33 - 6:03 (682)

3. kör: 5:58 - 6:27 (682) - Főként a Kelenföldi buszra figyel

4. kör: 6:03 - 6:32 (682) - Főként a HÉV csatlakozás

684-es járat (Csépi járat):

0. és 1. kör: 4:25 - 5:17 (684)

2. és 3. kör: 5:25 - 6:17 (684)

 

És innen jönnek a nagyon is nehéz részek! Már nemcsak a csatlakozásokra, hanem a csengetési rendekre is figyelni kell a tömeg áramlását is figyelembe véve! Ez még alaposabb odafigyelést és munkát igényel, amely miatt egy-egy menetrend rész megjelenése között eltelhet egy pici idő, de természetesen igyekszünk sietni vele miközben minden véleményre oda figyelünk!

Arra kérünk mindenkit, hogy a Bucka buszok menetrend módosítása során más és külső tényezőket ne vegyenek figyelembe! Sokan ugyanis, akik nem érintettek vagy a fejlődés helyett a rossz stagnálásában érintettek (ha megoldódnak a problémák mit lehet majd ígérgetni), esetleg irigyek igyekeznek ebből a kérdésből politikát csinálni! Ők talán nem tudják, hogy milyen a csatlakozás után életveszélyben futni, vagy egy pici buszon egymás veséjében utazni, de mi tudjuk, hiszen már tapasztaltuk! Önök éppen ezért csak a menetrendmódosítással foglalkozzanak a szokásos és elvtelen támadásokat, akik még egy ilyen ügyet is igyekeznek akadályozni majd mi kezeljünk!

FIGYELJENEK TEHÁT ÉS SEGÍTSENEK! ALKOSSUNK EGY OLYAN MENETRENDET, AMI A LEGTÖBBÜNKNEK JÓ ÉS EZT ALKOSSUK MEG ÖNÖKKEL EGYÜTT! :)

FOLYTATJUK!

- CsCs -

BSZ elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr388454424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása