Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

(mellé)DumaMédia: "Javult a közbiztonság Szigetszentmiklóson!"

2016. március 08. - Buckai Szövetség Egyesület

Az Önkormányzati finanszírozású mindent rózsaszín ködben és csodálatosnak látó DunaMédia TV statisztikai adatokra hivatkozva közölte: "Javult a közbiztonság Szigetszentmiklóson!"

Az általunk is Tisztelt Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányt a riportba belevonva egyáltalán nem független médiánk lakosságot megnyugtatta: Biztonságosabb város lett Szigetszentmiklós! Mely mellett természetesen egyetlen bűncselekmény észlelése is ronthatja a bűnözés mértéke iránt kialakult gyakorolt egyéni véleményt, azaz szubjekciót!

Lehet, hogy szubjektíve sok lakossal együtt a Buckai Szövetség valami mást észlel, de nagy mértékben befolyásolja az érzetünket, hogy Szigetszentmiklós város KÉKFÉNY-be történő megjelenése észlelésünk szerint 2015-ben nem csökkent, továbbá a városunkról szóló bűncselekmények súlyai nem kis mérvűek!  Ráadásul csapatunkban több közgazdásszal rendelkezve egyet megtanultunk: Kis hazugság, nagy hazugság, statisztika...

Ezen túl észlelésünk szerint valamiért a helyi média minden évben a bűnözés csökkenéséről számol be, mely ha arányaiban mindig igaz lenne, akkor lassan Szigetszentmiklóson nem, hogy bűnözés nem lenne, de az egykori bűnözők tartanának el minket!

Ön hogy észlelli? Biztonságosabb ma Szigetszentmiklóson élni?

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr688455626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása