Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: " Két sávos híd kell a Bucka-tó fölé? "

2016. március 06. - Buckai Szövetség Egyesület

Groteszk Miklós rovatunk második cikke, amelyet valószínűleg döntéshozónk nem olvastak el eredetileg az az híd, amelyet egy 2009.03.17-ei Gazdasági Biztottság előterjesztése szerint a Bucka-tó fölé terveztek!

Az alapvető ötlet, amiért előterjesztették az az volt, hogy nyissanak egy új Bucka busz vonalat! Ezt ők úgy tervezték, hogy a Bucka-tó Csépi úti bejáratán beküldik a leendő Bucka buszt, majd átküldik a tó fölött átivelő két sávos hídon, leküldik az Emelkedő utcán, majd Mű út aztán Boglya utca a Repkény utcáig, Repkény utca és vissza az Emelkedő utcára, a hídra és a Csépi útra!

Ez volt az az ötlet, amelyet lesöpörtetve kitaláltuk és megálmodtuk a Boglya járatot, melynek tervét 2009.03.24-én adtuk le, majd harcoltunk érte és amely 2009.12.01 óta közlekedik és működik!

A Bucka-tó fölött átívelő két sávos hidat persze az Önkormányzat, amikor rájöttek, hogy mit is jelent igyekeztek mindenhonnan eltüntetni, de mivel mi tudtuk, hogy így lesz ezért sikerült lementeni! Ez a tervük nekünk mind a mai napig meg van, mint Szigetszentmiklós egyik legnagyobb legmegmosolyogtatóbb előterjesztése!...Híd egy mini tó fölé!... :D

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr928448172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása