Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: "A Római part látogatottságának csökkenése okán Szigetszentmiklósra jönnek az emberek!"

2016. március 05. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület új rovattal jelentkezik! Ez a groteszk Miklós! A rovatban olyan döntéseket, előterjesztéseket mutatunk be, melyeket döntéshozóink elfogadtak, de amelyet valószínűleg sohasem olvastak el, hiszen annyira groteszk!

A cikk sorozat első része 2009-es: A Virág Róbert ma is aktív Önkormányzati képviselő által jelzett Kéktó elpusztítási / beépítési tervben egy indoklás, hogy miért kell Panzió a Kéktó helyére:

"...A Római part látogatottságának csökkenése okán a turisták majd Szigetszentmiklósra jönnek!..."

:D Hát nem jöttek! Igaz Hála Istennek sikerült megakadájoznunk a Kéktó elpusztítását egyedül, hiszen míg mások nem álltak ki névvel arccal mellette, vagy csak újságot írtak, addig a Kéktóért mi kiálltunk és megmentettük! A város szabadtéri ünnepei java-részét azóta is ott tölti el és ünnepel! :D

Meglátásunk szerint egy felújítás a területre persze ráférne, de a Kéktó elpusztítását sosem fogjuk hagyni!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr48447082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása