Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

POLITIKA AZ ISKOLÁBAN? - TESSÉK MONDANI MELYIK KÉPEN SZEREPEL A GYERMEKÜK?

2016. március 04. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület az elmúlt órákban sok megkeresést kapott amiatt, hogy politikus miért ne lehetne jelen iskolai rendezvényen? Mi nem mondjuk azt, hogy ne legyen, de ne politikusként, hanem szülőként, nagyszülőként vagy hozzátartozóként!

A MÁSODIK MEGDÖBBENÉSÜNK A POLITIKAI OLDALON TÖRTÉNŐ ÖNREKLÁMOZÁS, HOGY AZ ÉRINTETTEK OTT IS JELENVOLTAK MAGÁNEMBERKÉNT! CSAKHOGY HA MAGÁNEMBERKÉNT LETTEK VOLNA JELEN, AKKOR EZT NEM EGY POLITIKAI OLDALON KÖZLIK, HANEM A SAJÁTJUKON, AHOL EGYÜTT ÖRÜLNEK A GYERMEKEIK ÖRÖMÉNEK!

TOVÁBBÁ BÜSZKE SZÜLŐK? MELYIK MELLÉKELT KÉPEN SZEREPEL A GYERMEKÜK? HA, PEDIG EGYIKEN SEM ÉS MI ÚGY LÁTJUK EGYIKEN SEM, AKKOR EZ AZ EGÉSZ MIRŐL SZÓL? A GYERMEKEKRŐL? AZ ÉLMÉNYEIKRŐL? ARRÓL AMINEK AZ ISKOLÁBA HELYE LENNE? VAGY POLITIKÁRÓL ÉS ÖNFÉNYEZÉSRŐL?

Álláspontunk szerint:

Politikának az iskolában és iskolai rendezvényen helye nincs!

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr958443272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása