Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY

2016. március 03. - Buckai Szövetség Egyesület

Kedves Olvasóink!

A Buckai Szövetség Egyesület minden egyes hírét kellően alátámasztott dokumentációkkal, jól alátámasztott információk alapján igyekszik közzétenni! S bár eddig is mindig teljes körű információkat tett közzé mindig lehet olyan új esemény, amely megváltoztatja az addigi események és tények értelmezését!

Ha egyes hírek kapcsán ilyen esemény / információ / hír / adat az Önök tudomására jut kérjük osszák meg velünk, hogy minél szélesebb körűen tudjunk tájékoztatni!

Természetesen a korábbiak során is már volt olyan, amikor egyes híreinkkel nem mindenki értett egyet! Ez főként akkor volt jellemző, amikor a képviselőtestületi ülésről és az ottani város képviselet helyetti politikai csatározásokról adtunk hírt! Ekkor egyes képviselők, hogy saját jól bizonyítható tetteiket enyhítsék a hír alá azt írták, hogy nem igaz! Azt azonban nem írták le, hogy miben látják a hírt igaztalannak! Viszont egy valamit elértek: elültették a kétely magvát, hogy kinőjjön a bizonytalan fa, amely aztán leplező gyümölcseivel mételyként mérgezheti a közt és terelheti el a figyelmet a legfontosabbról: a város problémáiról, a fejlesztések szükségességéről és az építési szándékokról!

Éppen ezért az alátámasztatlan cáfolatokat nem tudjuk értékelni és hangulatkeltésnek minősítjük! Ellenben az alátámasztott cáfolatokat feldolgozzuk, közzé tesszük és publikáljuk! Mert hőn szeretett szülővárosunk és imádott Buckánk mellett a hiteles tájékoztatás is fontos nekünk!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr468440110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása