Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

DÖBBENETES: A Bíró Lajos Általános Iskola bálját, a diákokat, az oktatókat és az iskolát sem tartják tiszteletben egyes politikusok!

2016. március 03. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület a korábbiak során is kifejtette azon álláspontját, mely szerint az iskolában a politikának semmilyen formában helye nincs! Az iskola és annak intézményei a diákokról, az oktatásról, az ott dolgozók tanításhoz és felkészüléshez szükséges körülményeinek megteremtéséről kell, hogy szóljon!

Az iskolai rendezvényeknek, pedig a diákok kikapcsolódására, szórakozására, közösség és érték teremtésére, gyermekéveinek megszépítésére és nem politikai propaganda célokra való! Legyen szó akár egy Általános Iskolai bálról, ünnepségről, akár szalagavatóról, vagy ballagásról.

A Buckai Szövetség Egyesület ezentúl úgy gondolja, hogy ilyen rendezvényen egy politikus érintett szülőként, nagyszülőként, magánemberként természetesen megjelenhet, de ha erről egy politikai oldalon (pl.: Szigetszentmiklós Választ) jól láthatóan pózolva ad számot, akkor a magáncél erősen megkérdőjelezhető, az erről adott híradás önellentmondó, melynek célja a magamutogatás és politikai haszonszerzés, amely iskolába és iskolai rendezvényre nem való! Az Egyesület ezentúl már nem tetszését fejtette  a Polgármester politikai célzatú pózolása miatt is:

http://buckaiszovetseg.blog.hu/2016/02/28/szigetszentmiklos_biro_lajos_bal_2016_02

Igazságtalannak tartanánk, ha más hasonló, oda nem illő magamutogatókat nem ítélnénk el hasonló tetteikért!

Egyben sajnálatosnak tartjuk, hogy bálok, bulik és a magamutogatások sokkal fontosabbak, mint városunk hatalmas problémáinak megoldása, orvoslása, valamint az arra megfelelő hely (amely nem az iskola és annak rendezvénye, hanem a Polgármesteri Hivatal és annak területi ülése) rendeltetésének megfelelő használata, a város szolgálata, jelentéktelen politikai csatározások helyett!

Úgy látjuk, hogy városunk döntéshozói nincsenek tisztában azzal városunk milyen tragikus állapotban van és minek, milyen formában és hol van helye, valamint minek milyen formában és hol nincs!

Úgy látjuk, hogy városunk döntéshozói nem csak a várost, de az itt élő gyermekeket és élményteli perceiket sem tartják tiszteletben! Nem számít nekik még a jövő nemzedéke sem! Csak szék, kampány és a propaganda számít!

Ezen tette okán a Buckai Szövetség Egyesület elítéli az összes magamutogató, városunkat fejleszteni képtelen döntéshozót és felhívja a figyelmet:

 

Az iskola és azok rendezvénye a diákokról szól!

 Tartsák a diákokat tiszteletben!

 Hagyják meg az ő politikától független gyermeki örömeiket!

 Engedjék, hogy a gyermekek gyermekek legyenek!

 

 végezetül és nem utolsó sorban:

 

 

 Vonuljanak ki a politikusok az iskolákból!

Ott nekik politikusként semmi keresnivalójuk!

 

Egyben a Szövetség elhatárolódik az ilyen felelőtlen döntéshozóktól!

 

A Bíró Lajos Általános iskolának egyben gratulálunk ehhez a csodálatos rendezvényhez, hogy élményt és közösség teremtést akartak okozni a diákoknak, a szülőknek és az ott dolgozóknak! Bízunk benne, hogy ez a további években is sikerül, ahogy abban is, hogy immáron politikamentesen! Azaz békén hagyja a politika őket!

 

- CsCs -

BSZ elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr708442538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása