Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka csatorna: Hol van a 10 %-os kedvezmény?

2016. március 03. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesületet számtalan Buckai lakótárs kereste fel azzal a ténnyel, hogy bár fizikailag még nincs is a kertjükbe a csatorna, mégis a kezükbe van mindenféle engedély, beleértve a használatba vételi engedélyt is! Azt is elmesélték, hogy vízszámlájuk már annak ellenére csatornával emelt összegű díjat tartalmaz, hogy a csatorna szolgáltatását nem tudják még igénybe venni!

2014 és 2015-ben azonban már tudható volt, hogy az Európai Unió a Bucka csatornára adott támogatást 10 %-al megemelte! Szeretnénk hát megkérdezni, hogy bárki az érintett ingatlantulajdonosok közül ezt a 10 %-ot vissza kapta-e? A fizetési kötelezettségek alaptalan emelésén túl van-e olyan Buckai lakos, akivel végre tisztességesen és becsületesen elszámolt az Önkormányzat és a víztársulat?

Felhívjuk továbbá a figyelmet arra, hogy a Fővárosi vízművek irodájában a csatorna közmű társulat által ajánlott bekötő szakemberek szinte mindegyikének hiányzik a víz és csatorna bekötésekhez szükséges szakmai ismerete (kertészek, marósok, esztergályosok stb.), ezért a Buckai lakosok biztonságuk érdekében keressenek fel ilyen irányú víz és csatorna ügyi szakembereket! Ezek a szakemberek nem csak tudják, hogy mit csinálnak, de ingatlantulajdonos is nagyobb biztonságban van! Sőt! A szakemberek, a valódi szakemberek sokszor olcsóbbak is!

- CsCs -

BSZ elnök

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr788440410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása