Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

MEGLÁTÁSUNK SZERINT: Baj az, ha jót teszünk? Már megint támad az amivarosunk.hu!

Miért baj az nekik, ha a közért teszünk?

2016. március 02. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt napokban interaktív menetrend módosításba kezdtünk, hogy a Buckai lakosság számára ne csak legyenek a Bucka buszok, hanem azok őket is szolgálják!

Ez a tény láthatóan és az erősen az amivarosunk.hu oldalhoz köthető köröket bántja, bár nem tudjuk, hogy miért! Igaz korábban ezen körök jelentős lejárató kampányt és cenzurát gyakoroltak velünk szemben, amelyet mi semmilyen formában nem szeretnénk viszonozni!

Azonban nem értjük, hogy miért baj az az amivarosunk.hu-nak, ha egy csapat az emberekért próbál tenni, hogy fontos lakhelye és szülőföldje és szereti területét, valamint az ott élő embereket!

Ezen cikken kívül az újabb érthetetlen támadásra nem szeretnénk reagálni, sem vissza támadni, de ezen cikkben szeretnénk értetlenségünknek hangot adni!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr368434154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása