Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szszm Önkormányzat: Majd felvesszük a kapcsolatot a mentőkkel, ha arra szükség lesz!

Vajon mikor érzi úgy a Hivatal, hogy erre szükség van?

2016. február 21. - Buckai Szövetség Egyesület

A Szigetszentmiklósi sürgősségi betegellátás területén folytatott levelezéseink során az elmúlt időszakban olyan kérésekkel fordultunk az érintett szervek és hivatalok felé, amely egyre inkább egységesíti a kommunikációt és az együttműködést az egészségügy területén a házi orvos, az orvosi ügyelet és a Mentő Szolgálat között, más értelemben pedig a Mentők , a Tűzoltók, a Katasztrófavédők és a Rendőrség között! Pontosan azért hogy ha baj van mihamarabb eljusson a megfelelő ellátás, valamint szakgárda a legtöbb és legfontosabb információk birtokába!

Az OMSZ leírta, hogy a zavartalan sürgősségi betegellátás olyan helyeken biztosított, ahol ők azaz a mentőszolgálat biztosítja a 0-24 órás orvosi ügyeletet. Máshol a nem egységesített adatbázis, az esetlegesen nem megfelelő és zavartalan együttműködés az információk megakadásához vezethet, melynek olykor  beteg szempontjából nagy jelentősége lehet!

Felkerestük hát az Önkormányzatot, hogy az OMSZ-el kapcsolatot felvéve segítsen elő egy olyan adatbázist, amely bárki is legyen az orvosi ügyelet szolgáltatója az információ szabad ellátást és az azonnali segítséget elősegíti!

Azt a választ kaptuk, hogy: "Szigetszentmiklós város Önkormányzata felveszi a kapcsolatot a mentőkkel hogyha arra szükség lesz!"

Vajon mikor lesz szükség? Baj bármikor és bárkivel megtörténhet! Ha akkor vagy azután kezdenek el egységes adatbázist létrehozni azon emberélet múlhat!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr38408632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása