Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Mentők: Arra törekszünk, hogy a jövőben humánerőforrás biztosításával 4 mentő egység legyen riasztható a lehető legmagasabb óraszámban!

2016. február 21. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt évek során többször foglalkoztunk különböző sajnálatos és tragikus esetek okán azzal, hogy Szigetszentmiklóson és térségében a körzet nagyságához képest nagyon kevés a mentő. A mintegy 122.000 emberre és több településre (Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Tököl, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Szigetcsép) kiterjedő elsődleges körzetéhez viszonyítva a nappal papíron 3, a gyakorlatban sokszor 2, valamint az éjjel papíron 2, a gyakorlatban 1 mentőautó nagyon kevés! Így fordulhat elő, hogy súlyos, élet - halál kérdést jelentő esetekhez a Miklósi mentők telítettsége okán távolról kell küldeni mentőt, amely akár 40 percbe és emberéletbe is kerülhet! Viszont ez nem a mentők hibája! Kevesen vannak egy hatalmas körzetre!

Jó, hír viszont, hogy javítani és változtatni akarnak ezen, s mint írták törekednek a humánerőforrás biztosításával a körzet negyedik mentő autójára és az azt ellátó egység biztosítására is!

Reméljük hamarosan ennek teljesüléséről tudunk beszámolni, hogy minél nagyobb legyen a lehetősége baj esetén a szükséges ellátás minél hamarabbi érkezésének!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr828408600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása