Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Határ úti csatorna kiáradás: Furcsa válasz a bérlő, szolgáltatótól!

2016. február 18. - Buckai Szövetség Egyesület

A Szigetszentmiklós Határ úti csatorna kiáradást mindmegannyi alkalommal, amikor bárki is tapasztalja szörnyű nézni! Az ott lakók, valamint az arra közlekedők joggal fel is vannak háborodva, hiszen gyomorforgató fertő központnak tekinthető, amely méltán a város egyik legnagyobb szégyenfoltja!

Éppen ezért civilek, lakosok és igaz érzésű emberek próbáltak meg különböző helyekre írni és segítséget kérni, amelyek között volt a Fővárosi Vízművek, mint Szigetszentmiklós város VÍZ ÉS CSATORNA  HÁLÓZATÁT ÉVI 500.000 Ft-ért BÉRLŐ szolgáltatója is! Tőlük az volt a kérés, hogy a problémát mérjék fel és szakmai javaslataikkal segítsék a bővítést, a fejlesztést és a fertő áradat megszüntetését!

A Fővárosi Vízművek felhívta a figyelmet arra, hogy Szigetszentmiklós területén ő csak bérlő és nem tulajdonos, így ebben a kérdésben csak akkor tud intézkedni ha őt erre felkérik!

A válaszlevelet kedves lakótársainkkal elemeztük:

" - Ez a levél rettenetesen furcsa! A biztonságos szolgáltatáshoz a Határ úti csatornahálózat problémáját a szolgáltatónak el kellene hárítani, vagy az elhárításában kérés nélkül segíteni a tulajdonost, jelen esetben az Önkormányzatot! De furcsa  azért is, mert minden más területen, pedig úgy viselkedik, mintha kiskirály, mintha tulajdonos lenne!" - szól az egyikük

" - Ezért fizetünk mi 200 - 300 ezer forintos csatlakozási díjakat, amely környék legmagasabbja és százezrekkel több, mint mondjuk Szigethalmon? Azért, hogy ha baj van, akkor nem ő a tulajdonos? Milyen érdekes! Mintha büntetnének azért, mert Szigetszentmiklósi az ember!" - szólt a másikuk

" - De mi nekik az az évi 500.000 Ft hálózat bérlési díj? 2 munkából megvan! A többi mind tiszta haszon és nyereség! Valószínűleg ezért van, hogy akár 11 üres autóval rohangálnak Miklóson, ami kész pazarlás miközben, ha baj van, akkor valahogy sosem a megfelelő gárda jön el és az elhárítás minimum 8 - 10 óra, de van hogy egy vízvezeték szívárgást másfél nap alatt hárítanak el, mint például múltkor a Tebe soron!" - mondta harmadikuk.

Így hát minél jobban belemegyünk a kérdésbe egyre több újabb kérdés merül fel! Miért így? Mi történt és hogyan? Egy biztos a Határ úti csatorna kiáradást mihamarabb meg kell szüntetni! Nem maradhat így!

- CsCs -

BSZ elnök

...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr418400642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása