Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Csépi út a Katasztrófavédelemnél: Az útszélesítés már csak az Önkormányzaton múlik

A Katasztrófavédelem és az ELMŰ is hozzájárul az út szélesítéshez!

2016. február 18. - Buckai Szövetség Egyesület

Hosszú évek óta vezető témája Szigetszentmiklósnak, de főként az Alsóbuckának, hogy mi lesz a Csépi úttal a Katasztrófavédelemnél!

Az út szűk! Egy része még kanyarodik is és villanyoszlop van villanyoszloppal szemben!

A közlekedés nehéz, a gyalogos forgalom veszélyes és a környező ingatlanok sokaságában kötött már különféle autó ki váratlanul és mindent letarolva!

 A korábbi években az útszélesítésnek a villanyoszopok magas áthelyezési költsége, az útkarbantartásért az időben felelős vállalkozás (Fókusz Kft.) a problémát lesajnáló véleménye és a Bucka ellenes Önkormányzati képviselő álláspontja (Nem kell a Csépi út ezen szakaszát bővíteni! Sőt ha lehet szűkíteni kell, hogy ne járjanak arra az emberek!) volt az akadálya.

A tavalyi évben azonban a Buckai Szövetség Egyesület újra megkereste az érintetteket! Hogyan áll most a kérdéshez, az útszélesítéshez az ELMŰ és még mindig felajánl-e 3 métert a területéből a Katasztrófavédelem?

Mindkettő együttműködő és értik az ügy jelentőségét! Így most már csak Szigetszentmiklós város Önkormányzatán múlik, hogy ez a baleset veszélyes hely egyszer kiszélesedik-e!

A Buckai Szövetslg Egyesület mindenféle formában igyekszik nyomást gyakorolni, hogy a szélesítés megvalósuljon és az ellenző hangok (pl.: Becz Péter Önkormányzati képviselő és GB elnök) megnyugodjanak, elcsendesüljenek!

 

- CsCs -

BSZ elnök

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr888400050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása