Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A lakosság meg van döbbenve Szigetszentmiklós út állapotain!

Mikor lesz valódi útkezelés?

2016. február 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Számtalan Szigetszentmiklósi hírportálon nap, mint olvasható, hogy a lakosság meg van döbbenve a városi útállapotokon és karbantartásokon! (Ezt a képet például a Szigetszentmiklósi vagyok oldalon találtuk!) A Buckában például a Bucka csatorna beruházással ígért útfejlesztésekből és helyre hozatalokból ma már nem látszik semmi sem!

" - Mintha valami nem stimmelne az utakkal Miklóson!" - elmélkedik egy kedves lakótársunk - "Szinte havonta, két havonta toldozzák és foldozzák szinte ugyanazokat az utakat! Kihagynák az anyagot?"

És valóban! Számtalanszor láttunk kátyúzásokat, amelyeket egész Buckai szinten 1 óra alatt el is végeztek! Ez úgy nézett ki, hogy leszórták a kátyúba a köveket, de mindez nem kapott kötőanyagot azaz emúziót! Anélkül, pedig bármely kisgyermek is hamar ki tudja a gödörből az oda tett köveket rugdosni, s az ilyen munkának semmi értelme sincsen!

Hamarosan éppen ezért Szigetszentmiklós város Önkormányzatáho fogunk fordulni, hogy ezek az értelmetlen munkák pontosan mennyibe is kerülnek nekünk? Megfogjuk kérdezni, hogy városunk útkarbantatója a VITÉP'95 Kft. pontosan milyen időközönként csinálja ugyanazt és mennyiért!

Kíváncsiak vagyunk továbbá arra is, hogy útjaink karbantartására ki lehetne-e íratni egy pályázatot, amelyen esetleg becsülettel, tisztességgel és minőségben dolgozó kivitelezőt is találhatnánk városunknak!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr258398892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása