Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület verssel tiltakozik a Határ úti fekália áradat ellen!

Elképesztő megszégyenülés ezt a büzölgő. fertőző áradatot nézni!

2016. február 17. - Buckai Szövetség Egyesület

A Szigetszentmiklósi Buckai Szövetség Egyesület verssel tiltakozik a várost megszégyenítő, elfertőző és megdöbbentő Határ úti fekália áradat ellen!

Az Önkormányzat miközben 2017-es esetleges megvalósítást és bővítést ígér a Szigetszentmiklósi Határ út területére és közben ünnepel, aközben a terület a legkisebb esőzés idején kiáradt és elborzasztó állapotokat mutat!

A Szövetség meglátása szerint, bár a városvezetés a kialakult állapotokra mindenféle logikátlan bűnbakokat keress aközben látnia kellene, hogy az itt elhaladó központi csatorna vezeték 11.000 Szigetszentmiklósi lakosra lett megtervezve, de közben már 40.000 ember él Szigetszentmiklóson. Ami 11.000 embert elbírt, az 40.000 embert már aligha bírhat el! Ennek hatására túlnyomás és a csatornából az utcára történő fertő kilővelés valósul meg!

A beruházás pontosan ezért, a túlnyomás és kilővellő fertő áradat miatt rendkívül sürgős és nem eloldázható!

Az egyesület meglátása szerint, aki ezt a kérdést elodázza, vagy a bővítés helyet bűnbakokat keress felelőletlen, nem való emberek közé és nem való emberek képviseletére!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr568397622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása