Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület támogatja a Gyártelepi zebra ügyét

2016. február 17. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület támogatja a Gyártelepi zebra ügyét! A Szövetség elnöke szerint:

" - A zebra kialakítása a Gyártelepi volán végállomásra már, évek és évtizedek óta megoldandó probléma! Ez probléma volt akkor is, amikor még sok Dél Buckai gyermekkel együtt Szigethalomra jártam Általános Iskolába és itt nap, mint nap közlekedtünk! A megvalósítás igazi problémája környék tulajdonszerkezete! Tudomásom szerint a Mű út baloldala, beleértve a buszpályaudvart is Szigethalomé, a Mű út állami út és a Közútkezelőé, míg az út jobb oldala már Szigetszentmiklós! Így tehát ezt a 3 hivatalt kell közös álláspontra hozni!"

Mi a Buckai Szövetség Egyesület a 2009-től 2012-ig tartó harcunkban, amely során a Határ úti zebráért küzdöttünk a zebra harcban rengeteg tapasztalattal rendelkezünk, amelyet bármikor és szívesen megosztunk a Gyártelepi zebra ügyének élharcosaival! A legfontosabb azonban a folyamatos nyomásgyakorlás és a minél szélesebb körű összefogás, de nem szabad a türelmet sem elveszíteni! Nem volt ugyanis a Határ úti zebránál ilyen szándéka a Szövetségnek, de már előre közölték, hogy az aszfaltra 14 millió forintos bírságot jelent közúti jelet illetéktelenül és engedélyek nélkül felfesteni, ezért ettől mindenkit óvva intünk!

A különböző harcokat és a formákat ebben az ügyben nem csak a gyakori balesetek miatt kell felgyorsítani, hanem azért is, mert Szigethalom és Szigetszentmiklós lakossága is folyamatosan nő, így egyre nagyobb az útvonal leterheltsége és egyre nehezebb az úton való átkelés is! Meglátásunk szerint az ügyben Szigethalom és a Szigethalmi Önkormányzat együttműködő lesz, hiszen nem csak az ő érdekük, de számtalan esetet lehet felsorolni, amikor racionális összefogásban, jó szándékkal és nemes ügyekben ott voltak és részt vettek! Reméljük, s ha kell segítünk, hogy a többi hivatal együttműködését is mihamarabb ellehessen érni!

Ezentúl mindenkit arra kérünk, hogy a Gyártelepi zebra ügyében mindenki tájékoztassa barátját, ismerősét és támogatóit! Legyen az összefogás minél nagyobb és szélesebb körű ebben a kérdésben!

A Szövetség is ezt fogja tenni!

 

- CsCs -

BSZ elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr518398018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása