Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ha az ÉCSVCS Kft azt mondja, hogy munkálatokat végzett a Thököly úton 2017-ben csapadékvíz elvezetés tekintetében, akkor megtudja ezt mutatni a helyszínen is?

2018. június 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

Tisztelt ÉCSVCS Kft!

Tisztelt Ügyvezető Úr!

és

Kedves további címzettek!

 

2018 Június 5-én közmeghallgatás keretében ismételten feltettük a kérdést, hogy az ÉCSVCS Kft hova rakja azt az évi 50 millió forintot, amelyet a Szigetszentmiklósi csapadékvíz elvezetésre kap, miközben csapadékvíz elvezetés nincs is Szigetszentmiklóson!

 

Az ügyvezető Úr előkapott egy két oldalas cetlit, hogy sorolja cégének mi mindent sikerült az 50 milliós összegből 49 millió forintért elkövetni! Persze amellett, hogy ismerjük a városi állapotokat így pedig egy másodpercig se hittük el az elhangzottakat a Thököly út felsorolása megütötte még a mi fülünket is! S nemcsak azért, mert egy a Thököly úton lakó 84 éves mama ült a hátunk mögött, aki közölte, hogy a Thököly úton biztosan nem voltak munkálatok, hanem azért is mert még napjainkból is rengeteg képpel rendelkezünk arról, hogy ott milyen szörnyűek minden esőzés idején az állapotok!

 

Megtudnák mutatni nekünk a helyszínen, hogy ilyen állapotok mellett Önök hol és mit is végeztek? Nem számlát kérünk! Nem teljesítési igazolást! Ugyanis a papír bármit elbír! Mutassák meg a helyszínen, hogy amit a Thököly úti munkálatra mondtak az hol van és miként lehet felfedezni!

 

Megtisztelő válaszukat

mihamarabb várjuk!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Június 10

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5714038814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása