Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Villanyoszlop PER: Feljelentett: "Kérjen bocsánatot a feljelentő, hogy feljelentett!"

2018. június 06. - Buckai Szövetség Egyesület

Egészen elképesztő kutya komédiába ment át a Buckai Szövetség Egyesület egy Önkormányzati alkalmazottal szembeni békéltető tárgyalása 2018 Június 5-én a Szigetszentmiklósi Járásbíróságon!

 

A feljelentői oldalról az egyesület arra kérte feljelentetett, hogy mondja jegyzőkönyvbe, hogy az,  hogy az egyesület elnöke a Polgármestert villanyoszlopra lógatná fel soha és semmilyen formában nem hangzott el! Bocsánatot sem kell kérnie! Még ahhoz sem ragaszkodunk, csak ezt a valós alapú közlést tegye meg!

 

Az ügy alapja az, hogy az Önkormányzati alkalmazott régóta terjeszti ezeket az álhíreket, de eddig csak szóban tette meg, melyre legyintettünk a feljelentett mentalítását ismerve! Ugyanakkor ezt már leírva is megláttuk és szembesültünk azzal, hogy vannak akik tényként kezelik úgy gondoltuk és úgy döntöttünk itt az ideje és muszáj lépnünk! A szándék az volt, hogy már a békéltető tárgyaláson sikerül egyességre jutni és úgymond nem lesz ügy, de sajnos ez nem sikerült!

 

A feljelentett valótlan állítását fenntartva azt kérte, hogy a feljelentő kérjen bocsánatot azért, mert őt feljelentette! „Teljesen komoly a helyzet!”

   

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1314028512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása