Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Képviselő testületi ülés lesz Szigetszentmiklóson 2018.05.25-én 9 órától

2018. május 20. - Buckai Szövetség Egyesület

Képviselő testületi ülés lesz Szigetszentmiklóson 2018.05.25-én 9 órától!

 

Kiemelt témái:

 

A temetőkről és a temetkezésről szóló Önkormányzati rendelet megalkotása: Ez azért lehet érdekes, mert nem régen az egyik képviselő oldalára és több csoportba is belinkelték, hogy a temető Szigetszentmiklóson mennyire kezeletlen és rendezetlen.

 

Különböző Szigetszentmiklósi rendvédelmi szervezetek 2017-es évi munkájának értékelése, így a rendőrségé, a polgárőrségé és a tűzoltóságé. Érdekes lenne meghallgatni, hogy mit terveznek tenni annak érdekében, hogy Szigetszentmiklós ne szerepeljen folyton a Kékfényben.

 

Önkormányzati cégek és Szigetszentmiklóson is üzemelő közszolgáltató cégek 2017-es beszámolóinak elfogadása: Így az ARIES Kft-é, a Fővárosi Vízműveké, az ÉCSVCS Kft-é, amely itt Szigeti Vízműveknek nevezi magát, a Szigetszentmiklós Városfejlesztő Kft-é, a Kis-Duna mente TDM Nonprofit Kft-é.

 

Nagy téma lesz a Gyermekek 2018/2019-es tanévére felkészülés, sportolás és férőhelyek kérdése is, melyet több napirenden is fognak tárgyalni!

 

Beszélnek a város fejlesztési beruházások hitelfelvételéről, a földmérők tevékenységéről, a szünidei étkeztetésről, a Gyári út szennyvízvezeték rekonstrukcióról, melyet a Közúttal egyeztettek és közbeszerzési szabályzatról is!

 

Szerintünk a sok érdekes téma között az ÉCSVCS Kft lesz a legérdekesebb! Mit tud mondani a 100 %-osan Önkormányzati tulajdonú cég, hogy 2017-ben mit tett? Csapadékvíz elvezetés nincsen! Arra pénzt nem költhetett!

 

Mindenesetre, aki tud menjen el!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9113985222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása