Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

NYÍLT LEVÉL SZABÓ JÓZSEFNEK SZIGETSZENTMIKLÓS VÁROS POLGÁRMESTERÉNEK: Az alkalmatlanságától nincs indok, ami megvédje!

2018. április 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

és

Kedves további címzettek!

 

Az elmúlt években számtalan esetben, amikor az Ön felelősségre vonására került sor megkeresett engem és csapatomat egy-két igazán elvakult híve! Ezek a hívek azt zengedezték számomra, hogy ha nem tetszik nekem, amit Ön és csapata Szigetszentmiklós városában művel, akkor költözzek el!

  

Kedves Polgármester Úr!

 

Ha egy test beteg, akkor nem az orvost távolítják el, aki azt felfedezte, hanem a betegséget! Szigetszentmiklós város teste beteg, s az Ön vezetésével vezetett testület okozza ezt a betegséget, s nemcsak szerintem! Véleményem szerint soha nem volt ez a város nagyobb bajba, mint amióta Ön a Polgármester, s mint amit ez a város elszenvedett az Ön keze alatt! Soha nem lennék olyan öntelt, hogy azt mondjam én egyedül is sokkal alkalmasabb lennék, de hiszem azt, hogy 10-ből 9 ember sokkal alkalmasabb köztük én is Önnél! Nyilvánvaló, hogy vannak alkalmasabbak még nálam is!

 

Egy ember, aki úgy vezet egy várost, hogy nem volt érdemi infrastrukturális fejlesztés a városban a ciklusa alatt, hogy olyan dolgok tapadnak ciklusához, mint a Bucka csatorna, melynek nem stimmel az elszámolása, s mely kivitelezésében egy merő katasztrófa… Olyan dolgok, mint a Bucka-tó, amely annak ellenére, hogy a Greenpeace által is bemutatottan Magyarország 30 legszennyezettebb területének egyike nem lett kitakarítva, pedig a kitakarítást az Unió 4,770 milliárddal betámogatta! Csak az utóbbinál kitudja a pénz kinél és hol van, de egy biztos hogy élet és egészségveszélyes játék ez a lakosokkal!

 

Uram! Ön alkalmatlan! S ettől nem védi meg az sem, hogy a családja Szigetszentmiklóson hány éve él! Ugyanis nem a településen való léttől és élettől lesz alkalmas egy település vezető, hanem a tetteitől! Ön képtelen volt a Határ úti fekália árt elhárítani 8 év alatt, a Csépi úti Katasztrófavédelem útszűkületét megoldani 12 év alatt! Ön úgy engedett néptömegeket ebbe a városba, a Buckába, hogy a fogadásukhoz szükséges alapvető út, járda és egyéb infrastrukturális fejlesztéseket sem teremtette meg! Így a probléma nemcsak, hogy jobb nem lett, s nemcsak, hogy nem stagnált, hanem az alkalmatlan vezetésének köszönhetően sokkal rosszabb, a város sokkal élhetetlenebb lett!

 

Uram! Aki valaha is a közéletet Szigetszentmiklóson követte az Ön ciklusa alatt az az arrogancián és az önteltségen kívül, mely minden testületi ülést jellemez, melyet Ön vezet nem találkozott mással, mint tékozlással, lakosság elleni provokációval vagy hatalmas nagy hazugsággal!

 

Tékozlással, amikor egy Gasztrónap 8 millió forintba kerül, s amikor olyan hírek jönnek egy ifjúsági szervezetről, hogy a tavalyi évi ifjúság fejlesztő pénzt 5 – 6 db félsertésre sikerült elkölteni neki! Tékozlással, amikor különböző hatalmas nagy saját körökben rendezett kaja partikat rendez, saját emberek, tehát nem választók részvételével! S nem lennék meglepődve azon, ha a számla kifizetése nem készpénz, hanem közpénz lenne! Azaz mindannyiunk pénze! Véleményem szerint ezeket csakis ebből tudták finanszírozni!

 

Lakosság elleni provokációval, amikor 16 méter széles utat tervez mások telkét, ingatlanját ketté vágva, házát eldózerolva! Amikor azt mondja 2014 őszén egy ingatlantulajdonosnak, aki elé vizes árkot tettek a domb tettejére, hogy ha nem tetszik neki, akkor a teljes utat újra dózeroltatja, csakhogy folyjon víz abba az árokba, de akkor sem gondolja meg magát és akkor sem viszi odébb! Provokáció, amikor Ön is tudja és mi is tudjuk, hogy Szigetszentmiklóson csapadékvíz elvezetés, mint olyan nem létezik! Mégis egy Önkormányzati cégnek évi 50 millió forintot ad, aki nem mondja meg, hogy mit kezd valójában ezzel az 50 millióval! Provokáció, amikor megtámadta testületével Szigetszentmiklós város szabadidő központját, a Kéktót! Aki valóban lokálpatrióta, aki valóban szereti ezt a várost az ezt soha nem tette volna meg!

S hazugsággal, amikor olyanokról beszél, hogy Szabacsnak létjogosultsága van, amikor soha nem volt olyan, hogy Szabacs! És nem létező dolgot ünnepel évi több tíz millióból! Hazugsággal, mikor azt merészelte mondani, hogy Önt sosem kereste meg olyan ember, aki bár a vizet kifizette, de a pénzéért nem kapott semmit se! Amikor Hajnal Erzsébet és társai előkerültek kiderült Uram, hogy Ön hazudott mindenkinek, s ezért is volt a károsultak előkerülése Önnek olyan kellemetlen! Hazugság, amikor az Ön testületének tagja, Becz Péter, aki egyszer engem négyszemközt életveszélyesen megfenyegetett azt mondta, hogy az SZTK pályával kapcsolatban - amely 3,5 milliárdos beruházás, de ami bedőlt teljesen és határidőre még félig sem készült el, miközben a történelmi csapat is megszűnt elképesztő mélyrepülést produkálva - , hogy senki sem kereste meg Önöket segítési lehetőséggel, amikor én tudtam bizonyítani, hogy ez nem igaz, s hogy Önöket megkereste! Nem megyek most bele az egyéb napi hazugságokba, de jól megmutatja azt, hogy Ön alkalmatlan! S azt is megmutatja, hogy Szigetszentmiklós fejlődésének Ön és testülete az akadálya!

 

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

Álláspontom szerint, aki Szigetszentmiklóst valaha is szerette vagy szereti, aki Szigetszentmiklóson valóban elmondhatja, hogy fejlesztést akar és lokálpatrióta az Önt és a véleményem szerint nyugodtan bűnös csapatnak tekinthető testületét megveti, elkergetésén és majdani elszámoltatásán dolgozik!

 

Polgármester Úr! Sem a FIDESZ, sem családja őshonossága, sem semmi nem védheti Önt meg attól, hogy egyszer elkelljen számolnia azzal, hogy mit élt meg az Ön uralma alatt ez a város! Ha Ön valóban egyszer tükörbe akar nézni, mert én az Ön helyébe most nem mernék, akkor ideje lenne elgondolkodni azon, amit csinált eddig! Ideje lenne vagy lemondani, vagy a ciklusból még hátralévő 1,5 évben valami jót és jól is végrehajtani és tenni! Nem ígérni! Tenni! Mert tele a padlás az ígérgetéssel!

 

Maradok tisztelettel:

Igazi Szigetszentmiklósi lokálpatriótaként!

 

Szigetszentmiklós, 2018. Április 26

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr413879630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása