Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Miért épít a polgármester ellentéteket lakos és lakos között?

2018. március 23. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

Mindennap megdöbbenéssel tekintünk magunk elé, amikor meghalljuk az Ön és hivatala a lakosok felé tett üzenetét. Eszerint Ön és hivatala a lakosokat megkülönbözteti őshonosok és gyütt maradtak között. E megkülönböztetést még a 2014-es kampány cetlijében is alkalmazza, de felmerül a kérdés, hogy miért?

A Szigetszentmiklósi lakosok ugyanis, akiket mi ismerünk kedves, békés és elfogadó emberek! Senkit sem érdekelne, hogy ki mikor jött és hova született, ha Ön és társulata időnként nem dobná be e szavakat a köztudatba! De milyen elv alapján történhet ez? Ez a modernkori oszd meg és uralkodj elv? Mesterséges konfliktus generálás, hogy addig se a hatalmas hibákra és a város válságos állapotára figyeljenek az emberek?

„Tisztelt” Polgármester Úr!

Miért csinálják ezt és miért használnak ilyen kifejezéseket? Miért nem a békére, a nyugalomra törekszenek? S miért nem a város építésére koncentrálnak, melyet elfelejtettek csupán azóta mióta hatalmon vannak!

 

Szigetszentmiklós, 2018. Március 23

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1213775166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása