Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Új könyv megírásába kezd a Buckai Szövetség Egyesület

2018. március 03. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület tisztelettel tájékoztatja kedves olvasóit, hogy a Bucka történetének, múltjának és hagyatékának összeszedése érdekében írandó könyv mellett egy új, jelen korunk össztársadalmi állapotát bemutatni szándékozó könyv megírásába kezd!

 

Egy olyan könyvébe, amely nemcsak azt mutatja meg, hogy a vélemény nem szabad, de azt is, hogy egyes intézmények a törvénytelenség teljes tudatában és ismeretében milyen hatalmi visszaéléseket követnek el, s mi az amit elkövetnek bármikor és bárki ellen hatalmuk megóvása, megvédése érdekében!

 

Bemutatjuk, hogy hogyan kényszerítenek egyes embereket olyan bíróságokon olyan eljárások és meghurcoltatások végig hallgatására, ahol a bíróság az ügy egy szereplőjétől a legkevésbé sem független, de ahol az elfogultsági indítványt mondva csinált és logikailag összefüggéstelen, továbbá bármikor megcáfolható indokokkal söprik le! Bemutatjuk milyen az, amikor valaki egy előre eldöntött ügyben, egy az ügyet nem ismerő bíró előtt ül, aki ezt az ügyet valójában nem is akarja megismerni! Milyen az, amikor nem érdeklik a bizonyítékok, de elmondja, hogy a bíróság kifejezi rosszallását, mert az illető véleményt alkotott! Kifejezi, pedig a véleménynyilvánítás alkotmányos jog!

 

Megmutatjuk hogyan is néz ki az, amikor a „Mi bírónkra” hivatkozik az ellenoldal. Milyen az, amikor a jegyzőkönyv szerint az elnyomni szándékozott véleményalkotó még az alanyt, az állítmányt sem ismeri és alapjaiban véve egy őrjöngő örült! Hangsúlyozzuk a jegyzőkönyv szerint!

 

Ma Magyarországon ezt meglehet csinálni! Ma Magyarországon ezt megkellene érteni és ellene semmit sem tenni! De ma Magyarországon egyesek nem értik, hogy miért hagyják el az országot a nemzet fiataljai, családjai, gyermekei a jobb megélhetés reményén kívül!...

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4913711450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása